Julen 2017 fra den 15. november

Christianshavner frokost menu

Cremet muslingsuppe med blomkål og kyllingeskind
Røget torsk, grønne æbler og grov sennep
Bryst af Canette med bagte rødbeder, solbær
Stilton, Port og valnødder
iscreme af ”risengrød”, kirsebær og hvid chokolade

3 retter 300,-
4 retter 400,-
5 retter 500,-

Aftenmenu

 

Julemenu

Cremet muslingsuppe med blomkål og kyllingeskind
Røget torsk, grønne æbler og grov sennep
Bryst af Canette med bagte rødbeder og solbær
Stilte, Port og Valnødder
Ris iscreme, kirsebær og hvid chokolade

3 retter 400,-
4 retter 500,-
5 retter 600,-

Vintermenu

Kammusling – østers – rosenkål
Musling suppe – heltrogn – kyllingeskind
Oksehaler – løg – tyttebær
Kalv – jordskok – hasselnød
Appelsin – chokolade – bergamotte
625,-
Bestilles af alle ved bordet

Kanalens Store Julebord

Selskaber på minimum 8 gæster og kun ved forudbestilling
Julebordet kommer i 5 serveringer.

1. Servering

Kryddersild – æggecreme – syltede løg
Stegt sild – peberod – rosenkål

2. Servering

Rejesalat – citron – purløg
Urtegravad laks – ræve sauce – radise
Røget torsk – grønne æbler – grov sennep

3. Servering

Andesalat – svampe – tyttebær
Terrine af svinekæber – selleri – havtorn

4. Servering

Bryst af canette – rødbeder – enebær sauce

5. Servering

Ris – kirsebær – hvid chokolade

495,-