Frokost

Dagens christianshavner frokost

Sammensættes af køkkenchefen
– se tavlen

2 retter 250 – 3 retter 300

Christianshavner frokost menu

Cremet muslingsuppe med blomkål og kyllingeskind
Røget torsk, grønne æbler og grov sennep
Bryst af Canette med bagte rødbeder, solbær
Stilton, Port og valnødder
iscreme af ”risengrød”, kirsebær og hvid chokolade

3 retter 300,-
4 retter 400,-
5 retter 500,-

Kanalens Store Julebord

Selskaber på minimum 8 gæster og kun ved forudbestilling
Julebordet kommer i 5 serveringer.

1. Servering

Kryddersild – æggecreme – syltede løg
Stegt sild – peberod – rosenkål

2. Servering

Rejesalat – citron – purløg
Urtegravad laks – ræve sauce – radise
Røget torsk – grønne æbler – grov sennep

3. Servering

Andesalat – svampe – tyttebær
Terrine af svinekæber – selleri – havtorn

4. Servering

Bryst af canette – rødbeder – enebær sauce

5. Servering

Ris – kirsebær – hvid chokolade

495,-