Selskaber

SNACKS +55
Sprødt med dip efter sæson

FORRETTER
Saltet helleflynder med stikkelsbærvinaigrette, agurk og dild
Grillet blæksprutte, grønne æbler, sauce på brunet smør og purløg
Grøn gazpacho, rørt taskekrabbe og olivenolie sorbet

HOVEDRETTER
Okse med sauterede nye løg med hønsefumet og persille
Bryst af perlehøne på grønne asparges og morkelcrème
Slethvar med stegte hvide asparges og muslingesauce

OST
3 x ost – sødt – sprødt

DESSERTER
Bagte rabarber med iscrème på brun farin og sprød karamel
Sprød hvid chokolade med yoghurtcrème og lavendel is
Limekage med pistacie is og jernurtkrymmel

SØDT TIL KAFFEN +55
Udvalg af petits fours

3 retter 425
4 retter 525
5 retter 625

Selskaber på min. 20 personer