Selskaber

SNACKS +55
Sprødt med dip efter sæson og humør

FORRETTER
Urtegravad laks med purløgs creme og radiser
Grillet blæksprutte med grønne æbler, hasselnødder og purløg
Terrin af svinekæber med grov sennep, syltede løg og karse
Saltede kammuslinger med rosenkål og peberrods vinaigrette

HOVEDRETTER
Bryst af canette med skorzonerrødder, grønkål og pebersauce
Mørbrad af gris med rødbeder, trøffel sauce og citron
Dampet torsk med karamelliseret jordskokker og røget sauce
Okse – flat iron med broccoli og sauce med røget marv

OST
3 x ost – sødt – sprødt

DESSERTER
Vanilje panacotta, kirsebær og sprød chokolade
Æbler med mandelcrumble, jernurt og vanilje iscreme
Citronfromage, hvid chokolade og marengs

SØDT TIL KAFFEN +55
Udvalg af petits fours

3 retter 425
4 retter 525
5 retter 625

Selskaber på min. 20 personer