Selskaber

SNACKS +55
Sprødt med dip efter sæson og humør

FORRETTER
Saltet helleflynder med agurk, grønkål og musling
Grillet blæksprutte, grønne æbler, hasselnødder og purløg
Taskekrabbe med kartoffel-porre creme og karse

HOVEDRETTER
Okse – flat iron, bagt rødbede, trøffelpure og rødvinssauce
Mørbrad af gris med svampe, majs og estragon sauce
Pighvar med blomkål, mandler og brunet smør
Bryst af perlehøne på spidskål, citron og timian sky

OST
3 x ost – sødt – sprødt

DESSERTER
Brombær med lakridscreme, brombær sorbet og kørvel
Æbler med mandelcrumble, jernurt og vanilje iscreme
Citronfromage, hvid chokolade og marengs

SØDT TIL KAFFEN +55
Udvalg af petits fours

3 retter 425
4 retter 525
5 retter 625

Selskaber på min. 20 personer