AFTEN
På Kanalen serverer vi snacks og mellemretter. Vi anbefaler derfor til deling 2 - 3 snacks samt et grillet fladbrød og 3 retter pr. Person. Del gerne de grønne retter.
Snack
-
2 friterede østers med grønæble, glaskål og jalapenos82
-
Toast “bikini” med serranoskinke, hvid dame og trøffel85
-
Dampet artiskok med tahin-dressing, citron, mynte og oregano85
-
Calamari fritti med brunet smør emulsion og citron95
-
Papadums med trøffel og parmesan50
-
Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp45
-
“Vitello tonnato” tatar af kalv med tuncreme, semi-dried tomater og katsuobushi95
Brød
-
Fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst45
-
Grillet foccacia med hvidløg, oksehjerte tomat og pollen45
Caviar
Baerii cavier serveret med røgede kartoffel crouquetter, creme fraiche og purløg
-
30 gram475
-
50 gram750
-
125 gram1575
Fisk og skaldyr
-
Grillet jomfruhummer med persille-hvidløgssmør, aioli, croutoner og citron150
-
Rimmede petoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie95
-
Tostada med sashimi tun, ponzu-rosmarin aioli og sommertrøffel135
-
Ceviche af sandart med agurk, forårsløg, chulpe majs, jalapeños og koriander115
-
Kartoffelvaffel med Islandsk stenbiderrogn, pisket creme fraiche og karse150
-
Tilkøb 5 Gram Baerii caviarper ret 55
Grønt
-
Kartoffelpuré med nye løg, syltet grønne stikkelsbær, urtesalat og skummende sauce med lys soya85
-
Hvide asparges med hollandaise, fermenteret østershatte og parmesan95
-
Agnolotti med ricotta, spinat, brunet smør og friteret salvie85
Grill
-
Iberico gris med stegte gulerødder, kærnemælks sauce, ristet boghvede og syltet hyldeblomst135
-
Hel fisk fra torvet med fennikel i tynde skiver, og blanquette sauce med purløg og syltet kartoffel285(2 Pers.)
-
Grillet okse på spyd med romesco sauce, feta og mynte125
-
Lam med grønne asparges, pistacienødder, skvalderkål og sort kardemomme145
Ost
-
Ost fra Arla Unikaper stk 45
Dessert
-
“Affogato” espresso og vaniljeis75
-
1 kugle is eller sorbet med drys45
-
Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis75
-
Jordbær med saltkaramel og frossen fløde med violer75
-
Rabarber med ymerdrys og fromage med rabarbersorbet75