AFTEN
På Kanalen serverer vi snacks og mellemretter. Vi anbefaler derfor til deling 2 - 3 snacks samt 1 brød servering og 3 retter pr. Person. Del gerne de grønne retter.
-
2 østers med frossen citron, vodka og sort peber85
-
Toast “bikini” med serranoskinke, hvid dame og trøffel90
-
Stracciatella med rå og stegte artiskokker og citron95
-
Sigaretta peber i tempura med brunet smør emulsion og persille85
-
Papadums med trøffel og parmesan55
-
Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp45
-
Oksetatar fra Himmerland med sort oliven, peber og skovsyre95
Brød
-
Fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst50
-
Stegt paratha med drænet yoghurt, citron, mynte og salsa50
Caviar
Baerii cavier serveret med røgede kartoffel crouquetter, creme fraiche og purløg
-
30 gram475
-
50 gram750
-
125 gram1575
Fisk og skaldyr
-
Black cod med “Tom Kha Gai” kokos, galanga, kefir lime, citrongræs og kål145
-
Rimmede petoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie95
-
Nori tang i tempura med tun poke, yuzu-ponzu og rød shiso135
-
Ceviche af sandart med agurk, forårsløg, chulpe majs, jalapeños og koriander125
-
Kartoffelvaffel med taskekrabbe rørt med dild, citron og karse150
-
Tilkøb 5 Gram Baerii caviarper ret 55
Grønt
-
“Pappa al pomodoro” Tomater, brød sauce, basilikum og parmesan90
-
Gnocchi med brunet smør, syltet hokkaido, salvie og parmesan90
-
Vilde skovsvampe med sprødt brød, æggeblomme marineret i soya og ristet sesam95
Grill
-
Dådyr med bagt og rå zucchini, mynte, basilikum og pistacienødder145
-
Ballotine af torsk med kørvel serveret med blanquette sauce fyldt med blåmuslinger og sæsonens grønt145
-
Grillet okse med pimientos de padrón, saltet solbær og brunet smør135
-
“Korean style” vagtel med hvid kimchi, chili mayo og ristet peanuts145
Ost
-
Ost fra Arla Unikaper stk 45
Dessert
-
“Affogato” espresso og vaniljeis75
-
1 kugle is eller sorbet med drys45
-
Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis80
-
“Baked Alaska” sponge cake, vaniljeis, hindbærsorbet og marengs flamberet i Plantation rom80
-
Danske æbler i tynde skiver med karamel tilsmagt miso, frossen fløde og sprød filo80
FROKOST
Kanalens Frokost Menu
(kan bestilles mandag - fredag indtil 14.30)
-
Kartoffelvaffel med trøffel og serranoskinke
-
“Panisse” kikærte fritter med cornichoner og karse
-
-
Kylling fra Rokkedahl med knust kartoffel, borettane løg, urtesalat og sauce tilsmagt sherry
-
Fennikel gratineret med estragon, persille og rucola emulsion
-
-
Melon, melon, melon med citronverbena consomme og timianolie
-
-
- 325 -
Snack
-
2 østers med frossen citron, vodka og sort peber85
-
Toast “bikini” med serranoskinke, hvid dame og trøffel90
-
Stracciatella med rå og stegte artiskokker og citron95
-
Sigaretta peber i tempura med brunet smør emulsion og persille85
-
Papadums med trøffel og parmesan55
-
Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp45
-
Oksetatar fra Himmerland med sort oliven, peber og skovsyre95
Brød
-
Fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst50
-
Stegt paratha med drænet yoghurt, citron, mynte og salsa50
Caviar
Baerii cavier serveret med røgede kartoffel crouquetter, creme fraiche og purløg
-
30 gram475
-
50 gram750
-
125 gram1575
Fisk og skaldyr
-
Black cod med “Tom Kha Gai” kokos, galanga, kefir lime, citrongræs og kål145
-
Rimmede petoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie95
-
Nori tang i tempura med tun poke, yuzu-ponzu og rød shiso135
-
Ceviche af sandart med agurk, forårsløg, chulpe majs, jalapeños og koriander125
-
Kartoffelvaffel med taskekrabbe rørt med dild, citron og karse150
-
Tilkøb 5 Gram Baerii caviarper ret 55
Grønt
-
“Pappa al pomodoro” Tomater, brød sauce, basilikum og parmesan90
-
Gnocchi med brunet smør, syltet hokkaido, salvie og parmesan90
-
Vilde skovsvampe med sprødt brød, æggeblomme marineret i soya og ristet sesam95
Grill
-
Dådyr med bagt og rå zucchini, mynte, basilikum og pistacienødder145
-
Ballotine af torsk med kørvel serveret med blanquette sauce fyldt med blåmuslinger og sæsonens grønt145
-
Grillet okse med pimientos de padrón, saltet solbær og brunet smør135
-
“Korean style” vagtel med hvid kimchi, chili mayo og ristet peanuts145
Ost
-
Ost fra Arla Unikaper stk 45
Dessert
-
“Affogato” espresso og vaniljeis75
-
1 kugle is eller sorbet med drys45
-
Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis80
-
“Baked Alaska” sponge cake, vaniljeis, hindbærsorbet og marengs flamberet i Plantation rom80
-
Danske æbler i tynde skiver med karamel tilsmagt miso, frossen fløde og sprød filo80
VIN & DRIKKE
Bobler
Per Glas
-
Pet Nat, Grüner Veltliner, Matthias Hager, Austria (N)1002018
-
Champagne, Brut Souverain, Henriot, Reims, Champagne, France140NV
-
-
Blanc de Blanc, Oddbird, France 0,0%110NV
Rosé
Per Glas
-
Fleur d'Eté, Pays des Cévennes, France Grenache, Cinsault, Syrah852023
-
Rosé Selection, Provence, France Grenache, Cinsault, Syrah1252022
Hvid
Per Glas
-
GLASS OF THE DAY – Ask your waiter
-
Riesling Trocken "Win Win", Pfalz, Germany952022
-
Lune à Boire Blanc, Alsace, France (N) Alsace blend1102021
-
Menetou-Salon, Loire, France, Sauvignon Blanc1202021
-
Chardonnay, Les Saussots, Domaine Chavy-Chouet, Bourgogne, France1352021
-
Chablis, Domaine Jean-Marc Brocard, France1402022
-
Pouilly-Fume, "Fine Caillottes" Loire, France, Sauvignon Blanc1502023
ORANGE
Per Glas
-
Lune à Boire Orange, Alsace, France, Gewurztraminer1202022
Rød
Per Glas
-
GLASS OF THE DAY – Ask your waiter
-
Nebbiolo, Mauro Molino, Langhe, Piedmont, Italy1202020
-
Gamay, Les Vignes, Cave, Yves, Rhone, France1102022
-
Syrah, Grand Cuvée de Cortonais, Cotes du Rhone Villages, France1202021
-
Pinot Noir, La Taupe, Domaine Chavy-Chouet, Bourgogne, France1452021
Sweet
Per Glas
-
Muscat de Beaumes de Venice, Rhone, France752022