• Menu
  • Selskaber
  • Teater menu
  • Møder
  • Galleri
  • Job
  • Køb gavekort
Wilders Plads 2, 1403 København K
  • DA
  • /

  • EN
Booking
  • Frokost Menu
  • Aften
  • Vin & Drikke

Frokost Menu

Kanalens Frokost Menu

Uge 10 - 11 (kan bestilles indtil 14.30)

Se menu som PDF
  • Dampede artiskok med tahin-dressing, citron, mynte og oregano
  • Arancini med serranoskinke, dijonnaise og karse
  • Torsk med kartoffelpure, spinat, salturt, sprødt brødt og brunet smør med soya-lime
  • Salat af fennikel og glaskål i tynde skiver med bagna cauda og saltet ricotta
  • Kandiseret blodappelsin med kokos sorbet og mandelolie
    325 for hele menuen

Snack

  • 2 friteret østers med grønæble, glaskål og jalapeños
    75
  • Toast “bikini” med serranoskinke, hvid dame og trøffel
    85
  • Dampede artiskok med tahin-dressing, citron, mynte og oregano
    85
  • Croquette med lufttørret andebryst, enebær og dijonnaise
    85
  • Papadums med trøffel og parmesan
    50
  • Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp
    45
  • Tatar af okse fra Himmerland med sort oliven, syltet hvidløgsstilk, fedtegrever og rød oxalis
    95

Brød

  • Grillede fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst
    45

Caviar

Baerii caviar serveret med røgede kartoffelcroquetter, crème fraîche og purløg

  • 30 gram
    475
  • 50 gram
    675
  • 125 gram
    1375
  • TIlkøb 5 gram Baerii caviar
    pr. ret. 55,-

Fisk og skaldyr

  • Rimmet petoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie
    95
  • Grillet jomfruhummer med persille-hvidløgssmør, aioli, croutoner og citron
    150
  • Kartoffelvaffel med pisket cremefraiche, stenbiderrogn og karse
    150
  • Snekrabbe med porre, salturt, brændt lime, muslinge sauce
    115
  • Ceviche af sandart med agurk, forårsløg, chulpe majs, jalapeños og koriander
    125

Grønt

  • Skorzonerrødder med fermenteret østershatte, hollandaise og parmesan
    95
  • Agnolotti med ricotta, spinat, brunet smør og salvie
    85
  • Salat af fennikel og glaskål i tynde skiver med bagna cauda og saltet ricotta
    75

Grill

  • Confiteret kanin med forårsløg, blomsterkarse og peberrod
    125
  • Dampet kuller med hvide asparges, ramsløg og blanquette sauce med rygeost
    135
  • Dansk lam med grønne asparges, pistacienødder, skvalderkål og sort kardemomme
    125
  • Økologisk okse med friskostcreme, endivie og brøndkarse
    125

Ost

  • Ost fra Arla Unika
    pr. stk 45

Dessert

  • “Affogato” espresso og vaniljeis
    75
  • 1 kugle is eller sorbet med drys
    45
  • Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis
    75
  • Kandiseret blodappelsin med kokos sorbet og mandelolie
    75

Aften

Snack

Se menu som PDF
  • 2 friteret østers med grønæble, glaskål og jalapeños
    75
  • Toast “bikini” med serranoskinke, hvid dame og trøffel
    85
  • Dampede artiskok med tahin-dressing, citron, mynte og oregano
    85
  • Croquette med lufttørret andebryst, enebær og dijonnaise
    85
  • Papadums med trøffel og parmesan
    50
  • Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp
    45
  • Tatar af okse fra Himmerland med sort oliven, syltet hvidløgsstilk, fedtegrever og rød oxalis
    95

Brød

  • Grillede fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst
    45

Caviar

Baerii caviar serveret med røget kartoffel croquetter, créme fraiche og purløg

  • 30 gram
    475
  • 50 gram
    675
  • 125 gram
    1375
  • TIlkøb 5 gr Baerii caviar
    pr. ret. 55,-

Fisk og skaldyr

  • Rimmet petoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie
    95
  • Grillet jomfruhummer med persille-hvidløgssmør, aioli, croutoner og citron
    150
  • Kartoffelvaffel med pisket cremefraiche, stenbiderrogn og karse
    150
  • Snekrabbe med porre, salturt, brændt lime og muslinge sauce
    115
  • Ceviche af sandart med agurk, forårsløg, chulpe majs, jalapeños og koriander
    125

Grønt

  • Skorzonerrødder med fermenteret østershatte, hollandaise og parmesan
    95
  • Agnolotti med ricotta, spinat, brunet smør og salvie
    85
  • Salat af fennikel og glaskål i tynde skiver med bagna cauda og saltet ricotta
    75

Grill

  • Confiteret kanin med forårsløg, blomsterkarse og peberrod
    125
  • Dampet kuller med hvide asparges, ramsløg og blanquette sauce med rygeost
    135
  • Dansk lam med grønne asparges, pistacienødder, skvalderkål og sort kardemomme
    125
  • Økologisk okse med friskostcreme, endivie og brøndkarse
    125

Ost

  • Ost fra Arla Unika
    pr. stk 45

Dessert

  • “Affogato” espresso og vaniljeis
    75
  • 1 kugle is eller sorbet med drys
    45
  • Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis
    75
  • Kandiseret blodappelsin med kokos sorbet og mandelolie
    75

Vin & Drikke

Bobler

Per Glas

Se hele vinkortet
  • Grüner Veltliner, Pet Nat, Matthias Hager, Austria
    100
    2018
  • Chardonnay, Crémant de Jura, Brut Zero, Champ Divin, Jura, France
    135
    2020

Hvid

Per Glas

  • Weissburgunder, Scheuermann, Pfalz, Germany
    110
    2021
  • Moscato, Morasinsi, Puglia, Italy
    120
    2019
  • Riesling, Clé de Sol, Alsace, France
    130
    2017
  • Chardonnay, Les Femelottes, Chavy-Chouet, Bourgogne, France
    130
    2019
  • Chardonnay, Chablis per Aspéra, Domaine Charly Nicolle Bourgogne, France
    140
    2020

ORANGE

Per Glas

  • GLASS OF THE DAY – Ask your waiter
    110

ROSÉ VIN

Per glas

  • GLASS OF THE DAY – Ask your waiter
    110

Rød

Per Glas

  • Grenacha/Carignan, Sileo, AT Roca, Montsant, Spain
    100
    2020
  • Cabernet Sauvignon/Merlot, Château Fourcas-Dupré, Listrac-Médoc, Bordeaux, France
    125
    2002
  • Pinot Noir, Denis Fouquerand Et Fils, Bourgogne, France
    130
    2018
  • Pinot Noir, Hautes Cotes de Nuits, Domaine Dominique Guyon, Bourgogne, France
    175
    2018

Sweet

Per Glas

  • Grenache Noir, Banyuls Rimage, Roussillion, France
    90
    2020
  • Gamay/Poulsard, Cerdon Initial, Renardat Fache, Bugey, France
    110
    2020
  • Riesling Auslese, Haus Klosterberg, Markus Molitor, Mosel, Germany
    130
    2019
  • Wilders Plads 2
    1403 København K
  • +45 32951330
  • info@restaurant-kanalen.dk
Kontrolrapport

Åbningstider

  • Mandag
    11:30 - 02:00
  • Tirsdag
    11:30 - 02:00
  • Onsdag
    11:30 - 02:00
  • Torsdag
    11:30 - 02:00
  • Fredag
    11:30 - 02:00
  • Lørdag
    11:30 - 02:00
  • Søndag
    Kun for selskaber

Køkkenets åbningstider:
Frokost 11.30 - 15.00
Aften 17.30 - 22.00

Sovino Brands Logo
Bistro Central Boathouse Bocado Café Victor Esmée Goldfinch L'Alsace Le Jardin Lusso PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Camino Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat