Frokost Menu
Kanalens Frokost Menu
Uge 10 - 11 (kan bestilles indtil 14.30)
-
Dampede artiskok med tahin-dressing, citron, mynte og oregano
-
Arancini med serranoskinke, dijonnaise og karse
-
-
Torsk med kartoffelpure, spinat, salturt, sprødt brødt og brunet smør med soya-lime
-
Salat af fennikel og glaskål i tynde skiver med bagna cauda og saltet ricotta
-
-
Kandiseret blodappelsin med kokos sorbet og mandelolie325 for hele menuen
Snack
-
2 friteret østers med grønæble, glaskål og jalapeños75
-
Toast “bikini” med serranoskinke, hvid dame og trøffel85
-
Dampede artiskok med tahin-dressing, citron, mynte og oregano85
-
Croquette med lufttørret andebryst, enebær og dijonnaise85
-
Papadums med trøffel og parmesan50
-
Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp45
-
Tatar af okse fra Himmerland med sort oliven, syltet hvidløgsstilk, fedtegrever og rød oxalis95
Brød
-
Grillede fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst45
Caviar
Baerii caviar serveret med røgede kartoffelcroquetter, crème fraîche og purløg
-
30 gram475
-
50 gram675
-
125 gram1375
-
TIlkøb 5 gram Baerii caviarpr. ret. 55,-
Fisk og skaldyr
-
Rimmet petoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie95
-
Grillet jomfruhummer med persille-hvidløgssmør, aioli, croutoner og citron150
-
Kartoffelvaffel med pisket cremefraiche, stenbiderrogn og karse150
-
Snekrabbe med porre, salturt, brændt lime, muslinge sauce115
-
Ceviche af sandart med agurk, forårsløg, chulpe majs, jalapeños og koriander125
Grønt
-
Skorzonerrødder med fermenteret østershatte, hollandaise og parmesan95
-
Agnolotti med ricotta, spinat, brunet smør og salvie85
-
Salat af fennikel og glaskål i tynde skiver med bagna cauda og saltet ricotta75
Grill
-
Confiteret kanin med forårsløg, blomsterkarse og peberrod125
-
Dampet kuller med hvide asparges, ramsløg og blanquette sauce med rygeost135
-
Dansk lam med grønne asparges, pistacienødder, skvalderkål og sort kardemomme125
-
Økologisk okse med friskostcreme, endivie og brøndkarse125
Ost
-
Ost fra Arla Unikapr. stk 45
Dessert
-
“Affogato” espresso og vaniljeis75
-
1 kugle is eller sorbet med drys45
-
Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis75
-
Kandiseret blodappelsin med kokos sorbet og mandelolie75
Aften
Snack
-
2 friteret østers med grønæble, glaskål og jalapeños75
-
Toast “bikini” med serranoskinke, hvid dame og trøffel85
-
Dampede artiskok med tahin-dressing, citron, mynte og oregano85
-
Croquette med lufttørret andebryst, enebær og dijonnaise85
-
Papadums med trøffel og parmesan50
-
Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp45
-
Tatar af okse fra Himmerland med sort oliven, syltet hvidløgsstilk, fedtegrever og rød oxalis95
Brød
-
Grillede fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst45
Caviar
Baerii caviar serveret med røget kartoffel croquetter, créme fraiche og purløg
-
30 gram475
-
50 gram675
-
125 gram1375
-
TIlkøb 5 gr Baerii caviarpr. ret. 55,-
Fisk og skaldyr
-
Rimmet petoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie95
-
Grillet jomfruhummer med persille-hvidløgssmør, aioli, croutoner og citron150
-
Kartoffelvaffel med pisket cremefraiche, stenbiderrogn og karse150
-
Snekrabbe med porre, salturt, brændt lime og muslinge sauce115
-
Ceviche af sandart med agurk, forårsløg, chulpe majs, jalapeños og koriander125
Grønt
-
Skorzonerrødder med fermenteret østershatte, hollandaise og parmesan95
-
Agnolotti med ricotta, spinat, brunet smør og salvie85
-
Salat af fennikel og glaskål i tynde skiver med bagna cauda og saltet ricotta75
Grill
-
Confiteret kanin med forårsløg, blomsterkarse og peberrod125
-
Dampet kuller med hvide asparges, ramsløg og blanquette sauce med rygeost135
-
Dansk lam med grønne asparges, pistacienødder, skvalderkål og sort kardemomme125
-
Økologisk okse med friskostcreme, endivie og brøndkarse125
Ost
-
Ost fra Arla Unikapr. stk 45
Dessert
-
“Affogato” espresso og vaniljeis75
-
1 kugle is eller sorbet med drys45
-
Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis75
-
Kandiseret blodappelsin med kokos sorbet og mandelolie75
Vin & Drikke
Bobler
Per Glas
-
Grüner Veltliner, Pet Nat, Matthias Hager, Austria1002018
-
Chardonnay, Crémant de Jura, Brut Zero, Champ Divin, Jura, France1352020
Hvid
Per Glas
-
Weissburgunder, Scheuermann, Pfalz, Germany1102021
-
Moscato, Morasinsi, Puglia, Italy1202019
-
Riesling, Clé de Sol, Alsace, France1302017
-
Chardonnay, Les Femelottes, Chavy-Chouet, Bourgogne, France1302019
-
Chardonnay, Chablis per Aspéra, Domaine Charly Nicolle Bourgogne, France1402020
ORANGE
Per Glas
-
GLASS OF THE DAY – Ask your waiter110
ROSÉ VIN
Per glas
-
GLASS OF THE DAY – Ask your waiter110
Rød
Per Glas
-
Grenacha/Carignan, Sileo, AT Roca, Montsant, Spain1002020
-
Cabernet Sauvignon/Merlot, Château Fourcas-Dupré, Listrac-Médoc, Bordeaux, France1252002
-
Pinot Noir, Denis Fouquerand Et Fils, Bourgogne, France1302018
-
Pinot Noir, Hautes Cotes de Nuits, Domaine Dominique Guyon, Bourgogne, France1752018
Sweet
Per Glas
-
Grenache Noir, Banyuls Rimage, Roussillion, France902020
-
Gamay/Poulsard, Cerdon Initial, Renardat Fache, Bugey, France1102020
-
Riesling Auslese, Haus Klosterberg, Markus Molitor, Mosel, Germany1302019