FROKOST
Kanalens Frokost Menu
Uge 21 - 22 (kan bestilles indtil 14.30)
-
Hvide asparges med fermenteret østershatte hollandaise og parmesan
-
Arancini med serranoskinke og karse
-
-
Perlehøne med nye kartofler løvstikkesmør, grønne stikkelsbær og krydderurter
-
Zucchini i tynde skiver med ricotta, citron og pistacienødder
-
-
Rabarber med pisket hvid chokoladecreme, kærnemælkssorbet og hibiscus blomst
-
-
325 for hele menuen
Snack
-
2 friteret østers med grønæble, glaskål og jalapeños75
-
Toast “bikini” med serranoskinke, hvid dame og trøffel85
-
Burrata med bånd af zucchini, saltet citron og basilikumpesto85
-
Croquette med lufttørret andebryst, enebær og dijonnaise85
-
Papadums med trøffel og parmesan50
-
Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp45
-
Tatar af okse fra Himmerland med sort oliven, syltet hvidløgsstilk, fedtegrever og rød oxalis95
Brød
-
Grillede fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst45
Caviar
Baerii caviar serveret med røgede kartoffelcroquetter, crème fraîche og purløg
-
30 gram475
-
50 gram675
-
125 gram1375
-
TIlkøb 5 gram Baerii caviarpr. ret. 55,-
Fisk og skaldyr
-
Rimmet petoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie95
-
Grillet jomfruhummer med persille-hvidløgssmør, aioli, croutoner og citron150
-
Kartoffelvaffel med taskekrabbe, dild, citron og karse150
-
Snekrabbe med porre, salturt, brændt lime, muslinge sauce115
-
Ceviche af sandart med agurk, forårsløg, chulpe majs, jalapeños og koriander125
Grønt
-
Nye ærter og løg med kartoffelmos og krydderurter85
-
Agnolotti med ricotta, spinat, brunet smør og salvie85
-
Salat af fennikel og glaskål i tynde skiver med bagna cauda og saltet ricotta75
Grill
-
Confiteret kanin med forårsløg, blomsterkarse og peberrod125
-
Dampet havkat med hvide asparges, ramsløg og blanquette sauce med rygeost135
-
Dansk lam med grønne asparges, pistacienødder, skvalderkål og sort kardemomme125
-
Økologisk gris med grillet peberfrugt vendt havre-sauce og friteret tapioka125
-
Grillet hamachi hoved glaseret miso og grov sennep, pære, basilikum og koriander125
Ost
-
Ost fra Arla Unikapr. stk 45
Dessert
-
“Affogato” espresso og vaniljeis75
-
1 kugle is eller sorbet med drys45
-
Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis75
-
Kandiseret blodappelsin med kokos sorbet og mandelolie75
AFTEN
Snack
-
2 friteret østers med grønæble, glaskål og jalapeños75
-
Toast “bikini” med serranoskinke, hvid dame og trøffel85
-
Burrata med bånd af zucchini, saltet citron og basilikumpesto95
-
Tun poke med noritang, chilimayo og rød amarant85
-
Papadums med trøffel og parmesan50
-
Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp45
-
Tatar af okse fra Himmerland med sort oliven, syltet hvidløgsstilk, fedtegrever og rød oxalis95
Brød
-
Grillede fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst45
-
Grillede froccacia med tomat, hvidløg og olivenolie45
Caviar
Baerii caviar serveret med røget kartoffel croquetter, créme fraiche og purløg
-
30 gram475
-
50 gram675
-
125 gram1375
-
TIlkøb 5 gr Baerii caviarpr. ret. 55,-
Fisk og skaldyr
-
Rimmet petoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie95
-
Grillet jomfruhummer med persille-hvidløgssmør, aioli, croutoner og citron150
-
Snekrabbe med porre, salturt, brændt lime og muslinge sauce115
-
Ceviche af sandart med agurk, forårsløg, chulpe majs, jalapeños og koriander125
-
Kartoffelvaffel med taskekrabbe, dild, citron og karse150
Grønt
-
Nye ærter og løg med kartoffelmos og krydderurter85
-
Agnolotti med ricotta, spinat, brunet smør og salvie85
-
Hovedsalat med mormor dressing, havesyre og syltet grønne stikkelsbær65
Grill
-
Confiteret kanin med forårsløg, blomsterkarse og peberrod125
-
Dampet havkat med hvide asparges, ramsløg og blanquette sauce med rygeost135
-
Sommerbuk med grillet padron peber, saltet solbær og brunet smør145
-
Iberico gris med grillet peberfrugt vendt i havre-sauce og friteret tapioka125
-
Grillet hamachi hoved glaseret miso og grov sennep, pære, basilikum og koriander125
Ost
-
Ost fra Arla Unikapr. stk 45
Dessert
-
“Affogato” espresso og vaniljeis75
-
1 kugle is eller sorbet med drys45
-
Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis75
-
Danske jordbær med letpisket fløde, marengs og vaniljeis75
VIN & DRIKKE
Bobler
Per Glas
-
Grüner Veltliner, Pet Nat, Matthias Hager, Austria1002018
-
Chardonnay, Crémant de Jura, Brut Zero, Champ Divin, Jura, France1352020
Hvid
Per Glas
-
GLASS OF THE DAY – Ask your waiter110
-
Moscato, Morasinsi, Puglia, Italy (N)1202019
-
Riesling, Clé de Sol, Alsace, France (N)1302017
-
Chardonnay, Les Femelottes, Chavy-Chouet, Bourgogne, France1302019
-
Chardonnay, Chablis per Aspéra, Domaine Charly Nicolle Bourgogne, France1402020
ORANGE
Per Glas
-
GLASS OF THE DAY – Ask your waiter110
ROSÉ VIN
Per glas
-
GLASS OF THE DAY – Ask your waiter110
Rød
Per Glas
-
Pinot Noir, Potek-Aviron, Languedoc, France902002
-
Grenache, Domaine Lou Roure, Cotes du Rhone, France902021
-
Grenacha/Carignan, Sileo, AT Roca, Montsant, Spain1002020
-
Cabernet Sauvignon/Merlot, Château Fourcas-Dupré, Listrac-Médoc, Bordeaux, France1252002
-
Pinot Noir, Denis Fouquerand Et Fils, Bourgogne, France1302018
Sweet
Per Glas
-
Grenache Noir, Banyuls Rimage, Roussillion, France902020
-
Riesling Auslese, Haus Klosterberg, Markus Molitor, Mosel, Germany1302019