• Menu
  • Selskaber
  • Teater menu
  • Møder
  • Galleri
  • Køb gavekort
Wilders Plads 2, 1403 København K
  • DA
  • /

  • EN
Booking
  • Mad
  • Vin & Drikke

Mad

Snack

Se menu som PDF
  • 2 øster med finger-lime
    75
  • Toast “bikini” med serano skinke, hvid dame og trøffel
    85
  • Dampet artiskok med tahin, citron, mynte og oregano
    85
  • Grønne asparges i tempura med brunet smør emulsion
    85
  • Papadums med trøffel og parmesan
    50
  • Knuste agurker med soja, lime, risvineddike og chili crisp
    45
  • “Vitello tonnato” tatar af kalv, tun, bagte tomater og katsuobushi
    95

Brød

  • Grillede fladbrød med ramsløg og flækærtepuré med kamilleblomst
    45

Caviar

Baerii caviar serveret med røgede kartoffelcroquetter, crème fraîche og purløg

  • 30 gram
    475
  • 50 gram
    575
  • 125 gram
    1375

Fisk og skaldyr

  • Rimet petoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie
    95
  • Kartoffelvaffel med taskekrabbe med pisket cremefraiche og karse
    145
  • Hummer ravioli med kartoffel og blanquette sauce med grønne stikkelsbær
    120
    Tilkøb 5g caviar 55
  • Ceviche af Hamachi med tynde skiver af glaskål, pære, citronverbena og bipollen
    115
  • Jomfruhummer med persille-hvidløgssmør, aioli, croutoner og citron
    145

Grønt

  • Hvide asparges med hollandaise, fermenteret østershatte og parmesan
    95
  • Kartoffel rösti med løvstikkecreme, ramsløg og ristet boghvede
    85
  • Ærter, spinat, grøn Madagaskarpeber og citronmelisse
    85

Grill

  • Vagtel “korean fried chicken style” solsikkekerner, kefir-fløde og hokkaido
    125
  • Grillet hel fisk fra torvet med fennikel i tynde skiver, og blanquette sauce med purløg og syltet kartoffel
    255
    (2 Pers.)
  • Forårs lam med brændt aubergine, saltet citron og sprøde kikærter
    145
  • Dansk økologisk okse med kartoffelpure, nye løg og røget marv
    145

Ost

  • Ost fra Arla Unika pr stk
    45

Dessert

  • Affogato - espresso og vaniljeis
    75
  • 1 kugle is med drys
    45
  • “Eton mess” jordbær med sprød meringue, flødeskum og vaniljeis 
    75
  • Kandiseret rabarber med hibiscus blomst, pisket hvid chokolade og kærnemælksis
    75
  • Karamelliseret pandekage med citroncreme og vaniljeis
    75

Vin & Drikke

Bobler

Per Glas

Se hele vinkortet
  • Parellada/Xarel.lo, Tinc Set, Brut Nature, Mas Candi, Penedes, Spain
    90
    2021
  • Riesling Sekt, Von Buhl, Pfalz, Germany
    135
    2017

Hvid

Per Glas

  • Albariño, Etiqueta Verde, Granbazán, Rías Baixas, Spain
    85
    2021
  • Riesling Delight, Weingut Leiner, Pfalz, Germany
    125
    2020
  • Chardonnay, Renommée, Remoissenet Pére & Fils, Bourgogne, France
    150
    2018

ORANGE

Per Glas

  • Chardonnay/Garganega/Pinot Grigio, Granselva, Sauro Maule, Veneto, Italy
    115
    2018

ROSE

Per Glas

  • GLASS OF THE DAY – Ask your waiter
    75

Rød

Per Glas

  • Cabernet Sauvignon, MERF, Columbia Valley, Washington State, USA
    95
    2017
  • Tempranillo, Valle de Nabal, Bodegas Navarro Balbás, Ribero del Duero, Spain
    115
    2018
  • Pinot Noir, Hautes Cotes de Nuits, Domaine Dominique Guyon, Bourgogne, France
    135
    2018

Sweet

Per Glas

  • Gamay/Poulsard, Cerdon Initial, Renardat Fache, Bugey, France
    100
    2020
  • Riesling Auslese, Haus Klosterberg, Markus Molitor, Mosel, Germany
    130
    2019
  • Wilders Plads 2
    1403 København K
  • +45 32951330
  • info@restaurant-kanalen.dk
Kontrolrapport

Åbningstider

  • Mandag
    11:30 - 02:00
  • Tirsdag
    11:30 - 02:00
  • Onsdag
    11:30 - 02:00
  • Torsdag
    11:30 - 02:00
  • Fredag
    11:30 - 02:00
  • Lørdag
    11:30 - 02:00
  • Søndag
    Kun for selskaber

Køkkenets åbningstider:
Frokost 11.30 - 15.00
Aften 17.30 - 22.00

Sovino Brands Logo
Bistro Central Boathouse Bocado Café Victor Esmée L'Alsace Le Jardin Lucifer Lusso PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Camino Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat