• Menu
  • Selskaber
  • Teater menu
  • Møder
  • Galleri
  • Job
  • Køb gavekort
Wilders Plads 2, 1403 København K
  • DA
  • /

  • EN
Booking
  • AFTEN
  • FROKOST
  • VIN & DRIKKE

AFTEN

På Kanalen serverer vi snacks og mellemretter. Vi anbefaler derfor til deling 2 - 3 snacks samt 1 brød servering og 3 retter pr. Person. Del gerne de grønne retter.

Snack

Se ala carte menuen
  • 2 østers med dobbelt fløde, habanero hot sauce og citron
    85
  • Toast “bikini” med serranoskinke, hvid dame og trøffel
    90
  • Iberico skewers med blåbær BBQ, kakaobønne, pollen og lime
    95
  • Stracciatella med radiser, bælgærter, purløg og havesyre
    95
  • Grønne asparges i tempura med brunet smør emulsion og persille
    90
  • Papadums med trøffel og parmesan
    55
  • Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp
    45
  • Klassisk tatar med kapers, cornichoner, persille, skalotteløg og Pommes Pailles
    95

Brød

  • Fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst
    50
  • Quesadilla med salsa criolla, palmemarv, røget cheddar og koriander
    55

Caviar

Baerii cavier serveret med røgede kartoffel crouquetter, creme fraiche og purløg 

  • 30 gram
    475
  • 50 gram
    750
  • 125 gram
    1575

Fisk og skaldyr

  • Grillet jomfruhummer med persille-hvidløgssmør, aioli, croutoner og citron
    150
  • Rimmede petoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie
    95
  • Røget hellefisk creme med kartoffel, sprødt kyllingeskind og friteret løvstikke
    125
  • Ceviche af sandart med agurk, forårsløg, chulpe majs, jalapeños og koriander
    125
  • Kartoffelvaffel med taskekrabbe rørt med dild, citron og karse
    150
  • Tilkøb 5 Gram Baerii caviar
    per ret 55

Grønt

  • Stegt polenta med, persille, citron, jalapeños og gremolata
    90
  • Hvide asparges med fermenterede østershatte, hollandaise og Parmesan
    100
  • Pappardelle med Italienske sommertrøfler og parmesan
    100

Grill

  • Gris fra Hestbjerg med majs, Basque chili, estragon og skummende sauce lavet på brændte majs skaller
    145
  • Hel fisk fra torvet med fennikel i tynde skiver, grøn stikkelbærvinegrette og friteret kapers (2 Pers.)
    285
  • Poussin med grillet hjertesalat, spinat, ramsløg og hyldeblomst sauce
    145
  • Sommerbuk med kirsebær, mandel, kirsebær balsamico, lang peber og rød shiso
    150

Ost

  • Ost fra Arla Unika
    per stk 45

Dessert

  • “Affogato” espresso og vaniljeis
    75
  • 1 kugle is eller sorbet med drys
    45
  • Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis
    80
  • Birkebark is med rabarberkompot og maltcrumble
    80
  • Ymerfromage med rysteribs, solbær sorbet og ymerdrys
    80

FROKOST

Kanalens Frokost Menu

(kan bestilles mandag - fredag indtil 14.30)

  • Pappadums med trøffel og parmesan
  • Arancini med serranoskinke, ponzu emulsion og karse
  • Kylling fra Hopballe mølle med kartoffelpure, grønkål, brændt løg sauce og ramsløgskapers
  • Langtidsstegte gulerødder glaseret i citrongræs, kaffir lime, syltet hyldeblomst og ristet boghvede
  • Karamelliseret pandekage med citron creme og kokos sorbet
  • - 350 -

Snack

Se ala carte menuen
  • 2 østers med dobbelt fløde, habanero hot sauce og citron
    85
  • Toast “bikini” med serranoskinke, hvid dame og trøffel
    90
  • Iberico skewers med blåbær BBQ, kakaobønne, pollen og lime
    95
  • Stracciatella med radiser, bælgærter, purløg og havesyre
    95
  • Calamari fritti med grillet rød peberfrugt og citron
    95
  • Papadums med trøffel og parmesan
    55
  • Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp
    45
  • Klassisk tatar med kapers, cornichoner, persille, skalotteløg og
    95

Brød

  • Fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst
    50
  • Quesadilla med salsa criolla, palmemarv, røget cheddar og koriander
    55

Caviar

Baerii cavier serveret med røgede kartoffel crouquetter, creme fraiche og purløg

  • 30 gram
    475
  • 50 gram
    750
  • 125 gram
    1575

Fisk og skaldyr

  • Grillet jomfruhummer med persille-hvidløgssmør, aioli, croutoner og citron
    150
  • Rimmede petoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie
    95
  • Røget hellefisk creme med kartoffel, sprødt kyllingeskind og friteret løvstikke
    125
  • Ceviche af sandart med agurk, forårsløg, chulpe majs, jalapeños og koriander
    125
  • Kartoffelvaffel med taskekrabbe rørt med dild, citron og karse
    150
  • Tilkøb 5 Gram Baerii caviar
    per ret 55

Grønt

  • Stegt polenta med, persille, citron, jalapeños og gremolata
    90
  • Hvide asparges med mandelcreme, parmesan chips og citron
    100
  • Pappardelle med Italiensk sommertrøffel og parmesan
    100

Grill

  • Gris fra Hestbjerg med majs, Basque chili, estragon og skummende sauce lavet på brændte majs skaller
    145
  • Hel fisk fra torvet med fennikel i tynde skiver, grøn stikkelbærvinegrette og friteret kapers (2 Pers.)
    285
  • Poussin med grillet hjertesalat, spinat, ramsløg og hyldeblomst sauce
    145
  • Sommerbuk med kirsebær, mandel, kirsebær balsamico, lang peber og rød shiso
    150

Ost

  • Ost fra Arla Unika
    per stk 45

Dessert

  • “Affogato” espresso og vaniljeis
    75
  • 1 kugle is eller sorbet med drys
    45
  • Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis
    80
  • Birkebark is med rabarberkompot og maltcrumble
    80
  • Ymerfromage med rysteribs, solbær sorbet og ymerdrys
    80

VIN & DRIKKE

Bobler

Per Glas

Se vinkortet Se kælderkortet
  • Pet Nat, Grüner Veltliner, Matthias Hager, Austria (N)
    100
    2018
  • Champagne, Brut Souverain, Henriot, Reims, Champagne, France
    140
    NV
  • Blanc de Blanc, Oddbird, France 0,0%
    110
    NV

Hvid

Per Glas

  • Riesling Pure, Pfalz, Germany (N)
    100
    2023
  • Catavela, Marsanne, Malvasia (N)
    115
    2023
  • Menetou-Salon, Loire, France, Sauvignon Blanc
    120
    2022
  • Bourgogne Blanc"Les Saussots",Bourgogne,France,Chardonnay
    135
    2021
  • Chablis, Bourgogne, France, Chardonnay
    140
    2022
  • "Frank", Bovense, Fyn, DENMARK, Solaris
    145
    2023
  • Pouilly-Fume, "Fine Caillottes" Loire, France, Sauvignon Blanc
    150
    2023

ORANGE

Per Glas

  • Lune à Boire Orange, Alsace, France, Gewurztraminer
    120
    2022
  • Vino de la Tierra de Castillo, Estate Grown, White Grapes
    95
    NV

Rosé

Per Glas

  • Fleur d'Eté, Pays drs Cévennes, France, Grenache, Cinsault, Syrah
    80
    2023

Rød

Per Glas

  • Morgon, Beaujolais, France, Gamay
    80
    2022
  • "Cuvée de Cortonais", Côtes du Rhône,France Syrah & Vigonier
    110
    2021
  • "Vi Viu", Valencia, Spain, Syrah, Grenache (N)
    120
    2021
  • Bourgogne Rouge "La Taupe", Bourgogne, France Pinot Noir
    145
    2021
  • Barolo La Morra "Marcenasco"
    190
    2020

Sweet

Per Glas

  • Carmes De Rieussec, Sauternes
    120
    2014
  • Muscat de Beaumes de Venise, Vin doux naturel
    80
    2020
  • Wilders Plads 2
    1403 København K
  • +45 32951330
  • info@restaurant-kanalen.dk
Kontrolrapport
Guest Data Policy

Åbningstider

  • Mandag
    11:30 - 02:00
  • Tirsdag
    11:30 - 02:00
  • Onsdag
    11:30 - 02:00
  • Torsdag
    11:30 - 02:00
  • Fredag
    11:30 - 02:00
  • Lørdag
    11:30 - 02:00
  • Søndag
    Kun for selskaber

Køkkenets åbningstider:
Frokost 11.30 - 15.00
Aften 17.30 - 22.00

Sovino Brands Logo
Ambra Bistro Central Café Sommersko Café Victor Camour Esmée Goldfinch L'Alsace Le Grand Rouge Le Petit Rouge Lusso Masseria Mother City PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Sk 12 Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat