• Menu
  • Selskaber
  • Teater menu
  • Møder
  • Galleri
  • Job
  • Køb gavekort
Wilders Plads 2, 1403 København K
  • DA
  • /

  • EN
Booking
  • FROKOST
  • AFTEN
  • VIN & DRIKKE
  • JULEFROKOST

FROKOST

Kanalens Frokost Menu

Uge 37 - 39 (kan bestilles indtil 14.30)

Se menu som PDF
  • Steget pimientos de padrón med citron
  • Papadums med trøffel og parmesan
  • Grillet black cod med aubergine, valnødder og sort sesam
  • Grøn melon med endive, frisse salat, citrus og basilikum
  • Hindbær med pisket hvid chokoladecreme og hindbær sorbet
  • 325 for hele menuen

Snack

Se menu som PDF
  • 2 friteret østers med grønæble, glaskål og jalapeños
    75
  • Toast “bikini” med serranoskinke, hvid dame og trøffel
    85
  • Burrata med bånd af zucchini, saltet citron og basilikumpesto
    95
  • Tun poke med noritang, chilimayo og rød amarant
    95
  • Papadums med trøffel og parmesan
    50
  • Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp
    45
  • Carpaccio af okse fra Himmerland med gammel knas, brændt hvidløg og shiso
    95

Brød

  • Grillede fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst
    45
  • Grillede focaccia med tomat, hvidløg og olivenolie
    45

Caviar

Baerii caviar serveret med røgede kartoffelcroquetter, crème fraîche og purløg

  • 30 gram
    475
  • 50 gram
    675
  • 125 gram
    1375
  • TIlkøb 5 gram Baerii caviar
    pr. ret. 55,-

Fisk og skaldyr

  • Rimmet petoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie
    95
  • Grillet jomfruhummer med persille-hvidløgssmør, aioli, croutoner og citron
    150
  • Færøsk laks crudo med moset tomat, harissa og brunet smør
    125
  • Ceviche af sandart med agurk, forårsløg, chulpe majs, jalapeños og koriander
    125
  • Kartoffelvaffel med baccala af kuller med kapers blade
    135

Grønt

  • Majs stegt med urtesmør, padron peber, oregano og spejlæg
    85
  • Kartoffel gnocchi med brunet smør og salvie
    85
  • Spinat stegt med salturt, grønne stikkelsbær og gruyere
    85

Grill

  • Confiteret kanin med stuvede kantareller, umodne ferskner og parmesan
    145
  • Hel fisk fra torvet med fennikel i tynde skiver, og blanquette sauce med purløg og syltet kartoffel
    285
    (2 Pers.)
  • Grillet okse på spyd med romesco sauce, feta og mynte
    125
  • Grillet poussin med kartoffelpure, dehydreret kartoffel og skummende hønsesky
    125

Ost

  • Ost fra Arla Unika
    pr. stk 45

Dessert

  • “Affogato” espresso og vaniljeis
    75
  • 1 kugle is eller sorbet med drys
    45
  • Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og kokos sorbet
    75
  • Majs dessert med majs is, marengs med brændte majsskaller og karamelliserede popkorn
    75
  • Bagt fersken med mascarpone is og tørret hybenrose
    75

AFTEN

På Kanalen serverer vi snacks og mellemretter. Vi anbefaler derfor til deling 2 - 3 snacks samt et grillet fladbrød og 3 retter pr. Person. Del gerne de grønne retter.

Snack

Se menu som PDF
  • 2 friteret østers med grønæble, glaskål og jalapeños
    75
  • Toast “bikini” med serranoskinke, hvid dame og trøffel
    85
  • Burrata med bånd af zucchini, saltet citron og basilikumpesto
    95
  • Tun poke med noritang, chilimayo og rød amarant
    95
  • Papadums med trøffel og parmesan
    50
  • Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp
    45
  • Carpaccio af okse fra Himmerland med gammel knas, brændt hvidløg og shiso
    95

Brød

  • Fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst
    45
  • Grillet focaccia med tomat, hvidløg og olivenolie
    45

Caviar

Baerii caviar serveret med røget kartoffel croquetter, créme fraiche og purløg

  • 30 gram
    475
  • 50 gram
    675
  • 125 gram
    1375
  • TIlkøb 5 gr Baerii caviar
    pr. ret. 55,-

Fisk og skaldyr

  • Rimmet petoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie
    95
  • Grillet jomfruhummer med persille-hvidløgssmør, aioli, croutoner og citron
    150
  • Færøsk laks crudo med moset tomat, harissa og brunet smør
    125
  • Ceviche af sandart med agurk, forårsløg, chulpe majs, jalapeños og koriander
    125
  • Kartoffelvaffel med baccala af kuller med kapers blade
    135

Grønt

  • Majs stegt med urtesmør, padron peber, oregano og spejlæg
    85
  • Kartoffel gnocchi med brunet smør og salvie
    85
  • Spinat stegt med salturt, grønne stikkelsbær og gruyere
    85

Grill

  • Confiteret kanin med stuvede kantareller, umodne ferskner og parmesan
    145
  • Hel fisk fra torvet med fennikel i tynde skiver, og blanquette sauce med purløg og syltet kartoffel
    285
    (2 Pers.)
  • Grillet okse på spyd med romesco sauce, feta og mynte
    125
  • Grillet poussin med kartoffelpure, dehydreret kartoffel og skummende hønsesky
    125

Ost

  • Ost fra Arla Unika
    pr. stk 45

Dessert

  • “Affogato” espresso og vaniljeis
    75
  • 1 kugle is eller sorbet med drys
    45
  • Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis
    75
  • Majs dessert med majs is, marengs med brændte majsskaller og karamelliserede popkorn
    75
  • Bagt fersken med mascarpone is og tørret hybenrose
    75

VIN & DRIKKE

Bobler

Per Glas

Se vinkortet Se kælderkortet
  • Grüner Veltliner, Pet Nat, Matthias Hager, Austria
    100
    2018
  • Chardonnay, Crémant de Jura, Brut Zero, Champ Divin, Jura, France (N)
    140
    2021
  • Prosecco, Oddbird, Veneto, Italy, 0,0%
    110
    NV

Hvid

Per Glas

  • GLASS OF THE DAY – Ask your waiter
    110
  • Moscato, Morasinsi, Puglia, Italy (N)
    120
    2022
  • Riesling Trocken, Weingut Wittmann, Rheinhessen
    135
    2022
  • Chardonnay, Les Femelottes, Chavy-Chouet, Bourgogne, France
    130
    2019
  • Chardonnay, Chablis per Aspéra, Domaine Charly Nicolle Bourgogne, France
    140
    2020

ORANGE

Per Glas

  • Trebbiano, PA’RO Orange, Buccia Nera, Toscana, Italy (N)
    110
    2021

ROSÉ VIN

Per glas

  • GLASS OF THE DAY – Ask your waiter
    110

Rød

Per Glas

  • GLASS OF THE DAY – Ask your waiter
  • Pinot Noir, Potek-Aviron, Languedoc, France
    90
    2021
  • Grenache, Domaine Lou Roure, Cotes du Rhone, France
    100
    2021
  • Cabernet Sauvignon/Merlot, Château Fourcas-Dupré, Listrac-Médoc, Bordeaux, France
    125
    2021
  • Pinot Noir, Denis Fouquerand Et Fils, Bourgogne, France
    130
    2018

Sweet

Per Glas

  • GLASS OF THE DAY – Ask your waiter
  • Riesling Auslese, Haus Klosterberg, Markus Molitor, Mosel, Germany
    130
    2019

JULEFROKOST

Uge 46-52

375,-

Se menu som PDF
  • Marineret sild med rødbede og cremefraiche og rød amarant
  • Salte æbleskiver med selleri remoulade
  • Sprødt svinebryst med pommes noisette, æblekompot med peberrod og timians sky
  • Julesalat med pomelo, citron og basilikum
  • Kanalens “Ris a la mande”
  • Wilders Plads 2
    1403 København K
  • +45 32951330
  • info@restaurant-kanalen.dk
Kontrolrapport
Guest Data Policy

Åbningstider

  • Mandag
    11:30 - 02:00
  • Tirsdag
    11:30 - 02:00
  • Onsdag
    11:30 - 02:00
  • Torsdag
    11:30 - 02:00
  • Fredag
    11:30 - 02:00
  • Lørdag
    11:30 - 02:00
  • Søndag
    Kun for selskaber

Køkkenets åbningstider:
Frokost 11.30 - 15.00
Aften 17.30 - 22.00

Sovino Brands Logo
Bistro Central Boathouse Bocado Café Victor Esmée Goldfinch L'Alsace Lusso Masseria PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Camino Salon Sunset Noodle The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat