FROKOST
Kanalens Frokost Menu
Uge 37 - 39 (kan bestilles indtil 14.30)
-
Steget pimientos de padrón med citron
-
Papadums med trøffel og parmesan
-
-
Grillet black cod med aubergine, valnødder og sort sesam
-
Grøn melon med endive, frisse salat, citrus og basilikum
-
-
Hindbær med pisket hvid chokoladecreme og hindbær sorbet
-
-
325 for hele menuen
Snack
-
2 friteret østers med grønæble, glaskål og jalapeños75
-
Toast “bikini” med serranoskinke, hvid dame og trøffel85
-
Burrata med bånd af zucchini, saltet citron og basilikumpesto95
-
Tun poke med noritang, chilimayo og rød amarant95
-
Papadums med trøffel og parmesan50
-
Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp45
-
Carpaccio af okse fra Himmerland med gammel knas, brændt hvidløg og shiso95
Brød
-
Grillede fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst45
-
Grillede focaccia med tomat, hvidløg og olivenolie45
Caviar
Baerii caviar serveret med røgede kartoffelcroquetter, crème fraîche og purløg
-
30 gram475
-
50 gram675
-
125 gram1375
-
TIlkøb 5 gram Baerii caviarpr. ret. 55,-
Fisk og skaldyr
-
Rimmet petoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie95
-
Grillet jomfruhummer med persille-hvidløgssmør, aioli, croutoner og citron150
-
Færøsk laks crudo med moset tomat, harissa og brunet smør125
-
Ceviche af sandart med agurk, forårsløg, chulpe majs, jalapeños og koriander125
-
Kartoffelvaffel med baccala af kuller med kapers blade135
Grønt
-
Majs stegt med urtesmør, padron peber, oregano og spejlæg85
-
Kartoffel gnocchi med brunet smør og salvie85
-
Spinat stegt med salturt, grønne stikkelsbær og gruyere85
Grill
-
Confiteret kanin med stuvede kantareller, umodne ferskner og parmesan145
-
Hel fisk fra torvet med fennikel i tynde skiver, og blanquette sauce med purløg og syltet kartoffel285(2 Pers.)
-
Grillet okse på spyd med romesco sauce, feta og mynte125
-
Grillet poussin med kartoffelpure, dehydreret kartoffel og skummende hønsesky125
Ost
-
Ost fra Arla Unikapr. stk 45
Dessert
-
“Affogato” espresso og vaniljeis75
-
1 kugle is eller sorbet med drys45
-
Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og kokos sorbet75
-
Majs dessert med majs is, marengs med brændte majsskaller og karamelliserede popkorn75
-
Bagt fersken med mascarpone is og tørret hybenrose75
AFTEN
På Kanalen serverer vi snacks og mellemretter. Vi anbefaler derfor til deling 2 - 3 snacks samt et grillet fladbrød og 3 retter pr. Person. Del gerne de grønne retter.
Snack
-
2 friteret østers med grønæble, glaskål og jalapeños75
-
Toast “bikini” med serranoskinke, hvid dame og trøffel85
-
Burrata med bånd af zucchini, saltet citron og basilikumpesto95
-
Tun poke med noritang, chilimayo og rød amarant95
-
Papadums med trøffel og parmesan50
-
Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp45
-
Carpaccio af okse fra Himmerland med gammel knas, brændt hvidløg og shiso95
Brød
-
Fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst45
-
Grillet focaccia med tomat, hvidløg og olivenolie45
Caviar
Baerii caviar serveret med røget kartoffel croquetter, créme fraiche og purløg
-
30 gram475
-
50 gram675
-
125 gram1375
-
TIlkøb 5 gr Baerii caviarpr. ret. 55,-
Fisk og skaldyr
-
Rimmet petoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie95
-
Grillet jomfruhummer med persille-hvidløgssmør, aioli, croutoner og citron150
-
Færøsk laks crudo med moset tomat, harissa og brunet smør125
-
Ceviche af sandart med agurk, forårsløg, chulpe majs, jalapeños og koriander125
-
Kartoffelvaffel med baccala af kuller med kapers blade135
Grønt
-
Majs stegt med urtesmør, padron peber, oregano og spejlæg85
-
Kartoffel gnocchi med brunet smør og salvie85
-
Spinat stegt med salturt, grønne stikkelsbær og gruyere85
Grill
-
Confiteret kanin med stuvede kantareller, umodne ferskner og parmesan145
-
Hel fisk fra torvet med fennikel i tynde skiver, og blanquette sauce med purløg og syltet kartoffel285(2 Pers.)
-
Grillet okse på spyd med romesco sauce, feta og mynte125
-
Grillet poussin med kartoffelpure, dehydreret kartoffel og skummende hønsesky125
Ost
-
Ost fra Arla Unikapr. stk 45
Dessert
-
“Affogato” espresso og vaniljeis75
-
1 kugle is eller sorbet med drys45
-
Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis75
-
Majs dessert med majs is, marengs med brændte majsskaller og karamelliserede popkorn75
-
Bagt fersken med mascarpone is og tørret hybenrose75
VIN & DRIKKE
Bobler
Per Glas
-
Grüner Veltliner, Pet Nat, Matthias Hager, Austria1002018
-
Chardonnay, Crémant de Jura, Brut Zero, Champ Divin, Jura, France (N)1402021
-
Prosecco, Oddbird, Veneto, Italy, 0,0%110NV
Hvid
Per Glas
-
GLASS OF THE DAY – Ask your waiter110
-
Moscato, Morasinsi, Puglia, Italy (N)1202022
-
Riesling Trocken, Weingut Wittmann, Rheinhessen1352022
-
Chardonnay, Les Femelottes, Chavy-Chouet, Bourgogne, France1302019
-
Chardonnay, Chablis per Aspéra, Domaine Charly Nicolle Bourgogne, France1402020
ORANGE
Per Glas
-
Trebbiano, PA’RO Orange, Buccia Nera, Toscana, Italy (N)1102021
ROSÉ VIN
Per glas
-
GLASS OF THE DAY – Ask your waiter110
Rød
Per Glas
-
GLASS OF THE DAY – Ask your waiter
-
Pinot Noir, Potek-Aviron, Languedoc, France902021
-
Grenache, Domaine Lou Roure, Cotes du Rhone, France1002021
-
Cabernet Sauvignon/Merlot, Château Fourcas-Dupré, Listrac-Médoc, Bordeaux, France1252021
-
Pinot Noir, Denis Fouquerand Et Fils, Bourgogne, France1302018
Sweet
Per Glas
-
GLASS OF THE DAY – Ask your waiter
-
Riesling Auslese, Haus Klosterberg, Markus Molitor, Mosel, Germany1302019
JULEFROKOST
Uge 46-52
375,-
-
Marineret sild med rødbede og cremefraiche og rød amarant
-
Salte æbleskiver med selleri remoulade
-
-
Sprødt svinebryst med pommes noisette, æblekompot med peberrod og timians sky
-
Julesalat med pomelo, citron og basilikum
-
-
Kanalens “Ris a la mande”