AFTEN
På Kanalen serverer vi snacks og mellemretter. Vi anbefaler derfor til deling 2 - 3 snacks samt et grillet fladbrød og 3 retter pr. Person. Del gerne de grønne retter.
Snack
-
2 friterede østers med grønæble, glaskål og jalapenos82
-
Toast “bikini” med serranoskinke, hvid dame og trøffel85
-
Dampet artiskok med tahin-dressing, citron, mynte og oregano85
-
Calamari fritti med brunet smør emulsion og citron95
-
Papadums med trøffel og parmesan50
-
Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp45
-
“Vitello tonnato” tatar af kalv med tuncreme, semi-dried tomater og katsuobushi95
Brød
-
Fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst45
-
Grillet foccacia med hvidbønne hummus, yoghurt og sumak50
Caviar
Baerii cavier serveret med røgede kartoffel crouquetter, creme fraiche og purløg
-
30 gram475
-
50 gram750
-
125 gram1575
Fisk og skaldyr
-
Grillet jomfruhummer med persille-hvidløgssmør, aioli, croutoner og citron150
-
Rimmede petoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie95
-
“Taramasalata” Let røget torskerogn, rørt med citronmayo, serveret med friteret kapers og croutoner95
-
Hamachi crudo med rå jordskokker, dashi og rosmarinolie115
-
Kartoffelvaffel med Islandsk stenbiderrogn, pisket creme fraiche og karse150
-
Tilkøb 5 Gram Baerii caviarper ret 55
Grønt
-
Kartoffelpuré med nye løg, syltet grønne stikkelsbær, urtesalat og skummende sauce med lys soya85
-
Hvide asparges med hollandaise, fermenteret østershatte og parmesan95
-
Agnolotti med ricotta, spinat, brunet smør og friteret salvie85
Grill
-
Iberico gris med stegte gulerødder, kærnemælks sauce, ristet boghvede og syltet hyldeblomst135
-
Dampet kuller med ramsløg, brændte løgskaller og skummende muslingesauce135
-
Grillet okse på spyd med romesco sauce, feta og mynte125
-
Dansk lam med grønne asparges, pistacienødder, skvalderkål og sort kardemomme145
Ost
-
Ost fra Arla Unikaper stk 45
Dessert
-
“Affogato” espresso og vaniljeis75
-
1 kugle is eller sorbet med drys45
-
Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis75
-
Kandiseret blodappelsin med kokos sorbet og mandelolie75
-
Rabarber med ymerdrys og fromage med rabarbersorbet75
FROKOST
Kanalens Frokost Menu
Uge 11 - 13 (kan bestilles mandag - fredag indtil 14.30)
-
Arancini med seranoskinke, dijonaise og karse
-
Radiser med rygeostcreme og ristet nori tang
-
-
Sprød stegt perlehøne med grønne asparges, ramsløg, kartoffel, nye løg og blanquette sauce
-
Fennikel i tynde med ristet gær emulsion, brøndkarse og parmesan
-
-
Rabarber med hibiscusblomst, pisket vaniljecreme, marengs og kærnemælksis
-
-
- 325 -
Snack
-
2 friterede østers med grønæble, glaskål og jalapenos82
-
Toast “bikini” med serranoskinke, hvid dame og trøffel85
-
Dampet artiskok med tahin-dressing, citron, mynte og oregano85
-
Calamari fritti med brunet smør emulsion og citron95
-
Papadums med trøffel og parmesan50
-
Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp45
-
“Vitello tonnato” tatar af kalv med tuncreme, semi-dried tomater og katsuobushi95
Brød
-
Fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst45
-
Grillet foccacia med hvidbønne hummus, yoghurt og sumak50
Caviar
Baerii cavier serveret med røgede kartoffel crouquetter, creme fraiche og purløg
-
30 gram475
-
50 gram750
-
125 gram1575
Fisk og skaldyr
-
Grillet jomfruhummer med persille-hvidløgssmør, aioli, croutoner og citron150
-
Rimmede petoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie95
-
“Taramasalata” Let røget torskerogn, rørt med citronmayo, serveret med friteret kapers og croutoner95
-
Hamachi crudo med rå jordskokker, dashi og rosmarinolie115
-
Kartoffelvaffel med Islandsk stenbiderrogn, pisket creme fraiche og karse150
-
Tilkøb 5 Gram Baerii caviarper ret 55
Grønt
-
Kartoffelpuré med nye løg, syltet grønne stikkelsbær, urtesalat og skummende sauce med lys soya85
-
Hvide asparges med hollandaise, fermenteret østershatte og parmesan95
-
Agnolotti med ricotta, spinat, brunet smør og friteret salvie85
Grill
-
Iberico gris med stegte gulerødder, kærnemælks sauce, ristet boghvede og syltet hyldeblomst135
-
Dampet kuller med ramsløg, brændte løgskaller og skummende muslingesauce135
-
Grillet okse på spyd med romesco sauce, feta og mynte125
-
Dansk lam med grønne asparges, pistacienødder, skvalderkål og sort kardemomme145
Ost
-
Ost fra Arla Unikaper stk 45
Dessert
-
“Affogato” espresso og vaniljeis75
-
1 kugle is eller sorbet med drys45
-
Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis75
-
Kandiseret blodappelsin med kokos sorbet og mandelolie75
-
Rabarber med ymerdrys og fromage med rabarbersorbet75
VIN & DRIKKE
Bobler
Per Glas
-
Pet Nat, Matthias Hager, Austria (N)1002018
-
Champagne, Brut Souverain, Henriot, Reims, Champagne, France140NV
-
-
Blanc de Blanc, Oddbird, France 0,0%110NV
Rosé
Per Glas
-
2023 Fleur d’Eté, Pays des Cévennes, France85
-
2022 Grenache, Cinsault, Syrah, Rosé Selection, By OTT, Provence, France125
Hvid
Per Glas
-
GLASS OF THE DAY – Ask your waiter
-
Riesling, Wageck, Pfalz, Germany902022
-
Auxerrois, Lune à Boire Blanc, Marc Kreyderweiss, Alsace, France1102021
-
Sauvignon Blanc, Menetou-Salon, Domaine Laporte,Loire, France1202021
-
Chardonnay, Les Saussots, Domaine Chavy-Chouet, Bourgogne, France1352021
-
Chablis, Domaine Jean-Marc Brocard, France1402022
-
Sauvignon Blanc, Fines Caillottes, Jean Pabiot, Pouilly-Fumé, Loire, France1502022
ORANGE
Per Glas
-
Gewurztraminer, Lune à Boire Orange, Marc Kreyderweiss, Alsace, France (N)1202022
Rød
Per Glas
-
GLASS OF THE DAY – Ask your waiter
-
Nebbiolo, Mauro Molino, Langhe, Piedmont, Italy1202022
-
Syrah, Grand Cuvée de Cortonais, Cotes du Rhone Villages, France1202021
-
Cabernet Sauvignon, Ryan Patrick, Rock Island, Washington, USA1252019
-
Pinot Noir, La Taupe, Domaine Chavy-Chouet, Bourgogne, France1452021
Sweet
Per Glas
-
GLASS OF THE DAY – Ask your waiter
-
Grenache Rasteau, Hors D’Âge, Rhonèa, Rhone, France75NV