AFTEN
På Kanalen serverer vi snacks og mellemretter. Vi anbefaler derfor til deling 2 - 3 snacks samt et grillet fladbrød og 3 retter pr. Person. Del gerne de grønne retter.
Snack
-
2 friterede østers med grønæble, glaskål og jalapenos82
-
Toast “bikini” med serranoskinke, hvid dame og trøffel85
-
Stracciatella med ananas kirsebær, Kanalens hot sauce og pinjekerner95
-
Grønne asparges i tempura med brunet smør emulsion85
-
Papadums med trøffel og parmesan50
-
Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp45
-
“Vitello tonnato” tatar af kalv med tuncreme, semi-dried tomater og katsuobushi95
Brød
-
Fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst45
-
Grillet foccacia med hvidløg, oksehjerte tomat og pollen45
Caviar
Baerii cavier serveret med røgede kartoffel crouquetter, creme fraiche og purløg
-
30 gram475
-
50 gram750
-
125 gram1575
Fisk og skaldyr
-
Grillet jomfruhummer med persille-hvidløgssmør, aioli, croutoner og citron150
-
Rimmede petoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie95
-
Tostada med sashimi tun, ponzu-rosmarin aioli og sommertrøffel135
-
Ceviche af sandart med agurk, forårsløg, chulpe majs, jalapeños og koriander115
-
Kartoffelvaffel med taskekrabbe rørt med dild, citron og karse150
-
Tilkøb 5 Gram Baerii caviarper ret 55
Grønt
-
Nye danske kartofler med krydderurter og koldt smør rørt med tang85
-
Sommersalat med sprøde salater, hindbær og vineagrette med grønne jordbær85
-
Ærterisotto med grøn Madagaskarpeber, brøndkarse og saltet ricotta85
Grill
-
Barbecue Iberico gris med majs, Basque chili, estragon og skummende sauce lavet på brændte majs skaller135
-
Hel fisk fra torvet med fennikel i tynde skiver, og blanquette sauce med purløg og syltet kartoffel285(2 Pers.)
-
Grillet okse på spyd med romesco sauce, feta og mynte125
-
Confiteret kanin med stuvede kantareller, umodne ferskner og havgus145
Ost
-
Ost fra Arla Unikaper stk 45
Dessert
-
“Affogato” espresso og vaniljeis75
-
1 kugle is eller sorbet med drys45
-
Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis75
-
Jordbær med saltkaramel og frossen fløde med violer75
-
Rabarber med ymerdrys og fromage med rabarbersorbet75
FROKOST
Kanalens Frokost Menu
Uge 28 - 30 (kan bestilles mandag - fredag indtil 14.30)
-
Syltet majroer med ristet sesam
-
Arancini med serranoskinke, dijonaise og karse
-
-
Confiteret kanin med stuvede kantareller, umodne ferskner og havgus
-
Fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst
-
-
Jordbær med saltkaramel og frossen fløde med violer
-
-
- 325 -
Snack
-
2 friterede østers med grønæble, glaskål og jalapenos82
-
Toast “bikini” med serranoskinke, hvid dame og trøffel85
-
Stracciatella med ananas kirsebær, Kanalens hot sauce og pinjekerner95
-
Grønne asparges i tempura med brunet smør emulsion85
-
Papadums med trøffel og parmesan50
-
Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp45
-
“Vitello tonnato” tatar af kalv med tuncreme, semi-dried tomater og katsuobushi95
Brød
-
Fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst45
-
Grillet foccacia med hvidløg, oksehjerte tomat og pollen45
Caviar
Baerii cavier serveret med røgede kartoffel crouquetter, creme fraiche og purløg
-
30 gram475
-
50 gram750
-
125 gram1575
Fisk og skaldyr
-
Grillet jomfruhummer med persille-hvidløgssmør, aioli, croutoner og citron150
-
Rimmede petoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie95
-
Tostada med sashimi tun, ponzu-rosmarin aioli og sommertrøffel135
-
Ceviche af sandart med agurk, forårsløg, chulpe majs, jalapeños og koriander115
-
Kartoffelvaffel med taskekrabbe rørt med dild, citron og karse150
-
Tilkøb 5 Gram Baerii caviarper ret 55
Grønt
-
Nye danske kartofler med krydderurter og koldt smør rørt med tang85
-
Sommersalat med sprøde salater, hindbær og vineagrette med grønne jordbær85
-
Ærterisotto med grøn Madagaskarpeber, brøndkarse og saltet ricotta85
Grill
-
Barbecue Iberico gris med majs, Basque chili, estragon og skummende sauce lavet på brændte majs skaller135
-
Hel fisk fra torvet med fennikel i tynde skiver, og blanquette sauce med purløg og syltet kartoffel285(2 Pers.)
-
Grillet okse på spyd med romesco sauce, feta og mynte125
-
Confiteret kanin med stuvede kantareller, umodne ferskner og havgus145
Ost
-
Ost fra Arla Unikaper stk 45
Dessert
-
“Affogato” espresso og vaniljeis75
-
1 kugle is eller sorbet med drys45
-
Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis75
-
Jordbær med saltkaramel og frossen fløde med violer75
-
Rabarber med ymerdrys og fromage med rabarbersorbet75
VIN & DRIKKE
Bobler
Per Glas
-
Pet Nat, Grüner Veltliner, Matthias Hager, Austria (N)1002018
-
Champagne, Brut Souverain, Henriot, Reims, Champagne, France140NV
-
-
Blanc de Blanc, Oddbird, France 0,0%110NV
Rosé
Per Glas
-
Fleur d'Eté, Pays des Cévennes, France Grenache, Cinsault, Syrah852023
-
Rosé Selection, Provence, France Grenache, Cinsault, Syrah1252022
Hvid
Per Glas
-
GLASS OF THE DAY – Ask your waiter
-
Riesling, Wageck, Pfalz, Germany902022
-
Alsace Blend, Lune à Boire, Marc Kreyderweiss, Alsace, France1102021
-
Sauvignon Blanc, Domaine Laporte, Menetou-Salon, Loire, France1202021
-
Chardonnay, Les Saussots, Domaine Chavy-Chouet, Bourgogne, France1352021
-
Chablis, Domaine Jean-Marc Brocard, France1402022
-
Sauvignon Blanc, Fines Caillottes, Jean Pabiot, Pouilly-Fumé, Loire, France1502022
ORANGE
Per Glas
-
Lune à Boire Orange, Alsace, France, Gewurztraminer1202022
Rød
Per Glas
-
GLASS OF THE DAY – Ask your waiter
-
Nebbiolo, Mauro Molino, Langhe, Piedmont, Italy1202020
-
Gamay, Les Vignes, Cave, Yves, Rhone, France1102022
-
Syrah, Grand Cuvée de Cortonais, Cotes du Rhone Villages, France1202021
-
Pinot Noir, La Taupe, Domaine Chavy-Chouet, Bourgogne, France1452021
Sweet
Per Glas
-
Muscat de Beaumes de Venice, Rhone, France752022
-
Grenache Rasteau, Hors D’Âge, Rhonèa, Rhone, France75NV