AFTEN
På Kanalen serverer vi snacks og mellemretter. Vi anbefaler derfor til deling 2 - 3 snacks samt 1 brød servering og 3 retter pr. Person. Del gerne de grønne retter.
Snack
-
2 østers med dobbelt fløde, habanero hot sauce og citron85
-
Toast “bikini” med serranoskinke, hvid dame og trøffel90
-
Iberico skewers med blåbær BBQ, kakaobønne, pollen og lime95
-
Stracciatella med radiser, bælgærter, purløg og havesyre95
-
Grønne asparges i tempura med brunet smør emulsion og persille90
-
Papadums med trøffel og parmesan55
-
Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp45
-
Klassisk tatar med kapers, cornichoner, persille, skalotteløg og Pommes Pailles95
Brød
-
Fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst50
-
Quesadilla med salsa criolla, palmemarv, røget cheddar og koriander55
Caviar
Baerii cavier serveret med røgede kartoffel crouquetter, creme fraiche og purløg
-
30 gram475
-
50 gram750
-
125 gram1575
Fisk og skaldyr
-
Grillet jomfruhummer med persille-hvidløgssmør, aioli, croutoner og citron150
-
Rimmede petoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie95
-
Røget hellefisk creme med kartoffel, sprødt kyllingeskind og friteret løvstikke125
-
Ceviche af sandart med agurk, forårsløg, chulpe majs, jalapeños og koriander125
-
Kartoffelvaffel med taskekrabbe rørt med dild, citron og karse150
-
Tilkøb 5 Gram Baerii caviarper ret 55
Grønt
-
Stegt polenta med, persille, citron, jalapeños og gremolata90
-
Hvide asparges med fermenterede østershatte, hollandaise og Parmesan100
-
Pappardelle med Italienske sommertrøfler og parmesan100
Grill
-
Gris fra Hestbjerg med majs, Basque chili, estragon og skummende sauce lavet på brændte majs skaller145
-
Hel fisk fra torvet med fennikel i tynde skiver, grøn stikkelbærvinegrette og friteret kapers (2 Pers.)285
-
Poussin med grillet hjertesalat, spinat, ramsløg og hyldeblomst sauce145
-
Sommerbuk med kirsebær, mandel, kirsebær balsamico, lang peber og rød shiso150
Ost
-
Ost fra Arla Unikaper stk 45
Dessert
-
“Affogato” espresso og vaniljeis75
-
1 kugle is eller sorbet med drys45
-
Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis80
-
Birkebark is med rabarberkompot og maltcrumble80
-
Ymerfromage med rysteribs, solbær sorbet og ymerdrys80
FROKOST
Kanalens Frokost Menu
(kan bestilles mandag - fredag indtil 14.30)
-
Pappadums med trøffel og parmesan
-
Arancini med serranoskinke, ponzu emulsion og karse
-
-
Kylling fra Hopballe mølle med kartoffelpure, grønkål, brændt løg sauce og ramsløgskapers
-
Langtidsstegte gulerødder glaseret i citrongræs, kaffir lime, syltet hyldeblomst og ristet boghvede
-
-
Karamelliseret pandekage med citron creme og kokos sorbet
-
-
- 350 -
Snack
-
2 østers med dobbelt fløde, habanero hot sauce og citron85
-
Toast “bikini” med serranoskinke, hvid dame og trøffel90
-
Iberico skewers med blåbær BBQ, kakaobønne, pollen og lime95
-
Stracciatella med radiser, bælgærter, purløg og havesyre95
-
Calamari fritti med grillet rød peberfrugt og citron95
-
Papadums med trøffel og parmesan55
-
Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp45
-
Klassisk tatar med kapers, cornichoner, persille, skalotteløg og95
Brød
-
Fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst50
-
Quesadilla med salsa criolla, palmemarv, røget cheddar og koriander55
Caviar
Baerii cavier serveret med røgede kartoffel crouquetter, creme fraiche og purløg
-
30 gram475
-
50 gram750
-
125 gram1575
Fisk og skaldyr
-
Grillet jomfruhummer med persille-hvidløgssmør, aioli, croutoner og citron150
-
Rimmede petoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie95
-
Røget hellefisk creme med kartoffel, sprødt kyllingeskind og friteret løvstikke125
-
Ceviche af sandart med agurk, forårsløg, chulpe majs, jalapeños og koriander125
-
Kartoffelvaffel med taskekrabbe rørt med dild, citron og karse150
-
Tilkøb 5 Gram Baerii caviarper ret 55
Grønt
-
Stegt polenta med, persille, citron, jalapeños og gremolata90
-
Hvide asparges med mandelcreme, parmesan chips og citron100
-
Pappardelle med Italiensk sommertrøffel og parmesan100
Grill
-
Gris fra Hestbjerg med majs, Basque chili, estragon og skummende sauce lavet på brændte majs skaller145
-
Hel fisk fra torvet med fennikel i tynde skiver, grøn stikkelbærvinegrette og friteret kapers (2 Pers.)285
-
Poussin med grillet hjertesalat, spinat, ramsløg og hyldeblomst sauce145
-
Sommerbuk med kirsebær, mandel, kirsebær balsamico, lang peber og rød shiso150
Ost
-
Ost fra Arla Unikaper stk 45
Dessert
-
“Affogato” espresso og vaniljeis75
-
1 kugle is eller sorbet med drys45
-
Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis80
-
Birkebark is med rabarberkompot og maltcrumble80
-
Ymerfromage med rysteribs, solbær sorbet og ymerdrys80
VIN & DRIKKE
Bobler
Per Glas
-
Pet Nat, Grüner Veltliner, Matthias Hager, Austria (N)1002018
-
Champagne, Brut Souverain, Henriot, Reims, Champagne, France140NV
-
-
Blanc de Blanc, Oddbird, France 0,0%110NV
Hvid
Per Glas
-
Riesling Pure, Pfalz, Germany (N)1002023
-
Catavela, Marsanne, Malvasia (N)1152023
-
Menetou-Salon, Loire, France, Sauvignon Blanc1202022
-
Bourgogne Blanc"Les Saussots",Bourgogne,France,Chardonnay1352021
-
Chablis, Bourgogne, France, Chardonnay1402022
-
"Frank", Bovense, Fyn, DENMARK, Solaris1452023
-
Pouilly-Fume, "Fine Caillottes" Loire, France, Sauvignon Blanc1502023
ORANGE
Per Glas
-
Lune à Boire Orange, Alsace, France, Gewurztraminer1202022
-
Vino de la Tierra de Castillo, Estate Grown, White Grapes95NV
Rosé
Per Glas
-
Fleur d'Eté, Pays drs Cévennes, France, Grenache, Cinsault, Syrah802023
Rød
Per Glas
-
Morgon, Beaujolais, France, Gamay802022
-
"Cuvée de Cortonais", Côtes du Rhône,France Syrah & Vigonier1102021
-
"Vi Viu", Valencia, Spain, Syrah, Grenache (N)1202021
-
Bourgogne Rouge "La Taupe", Bourgogne, France Pinot Noir1452021
-
Barolo La Morra "Marcenasco"1902020
Sweet
Per Glas
-
Carmes De Rieussec, Sauternes1202014
-
Muscat de Beaumes de Venise, Vin doux naturel802020