FROKOST
Kanalens Frokost Menu
(kan bestilles mandag - fredag indtil 14.30)
- Pappadums med trøffel og parmesan
- Arancini med serranoskinke, ponzu emulsion og karse
- Kylling fra Hopballe mølle med kartoffelpure, grønkål, brændt løg sauce og ramsløgskapers
- Langtidsstegte gulerødder glaseret i citrongræs, kaffir lime, syltet hyldeblomst og ristet boghvede
- Karamelliseret pandekage med citron creme og kokos sorbet
- - 350 -
Snack
- 2 østers med dobbelt fløde, habanero hot sauce og citron85
- Toast “bikini” med serranoskinke, hvid dame og trøffel90
- Iberico skewers med blåbær BBQ, kakaobønne, pollen og lime95
- Stracciatella med radiser, bælgærter, purløg og havesyre95
- Calamari fritti med grillet rød peberfrugt og citron95
- Papadums med trøffel og parmesan55
- Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp45
- Klassisk tatar med kapers, cornichoner, persille, skalotteløg og95
Brød
- Fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst50
- Quesadilla med salsa criolla, palmemarv, røget cheddar og koriander55
Caviar
Baerii cavier serveret med røgede kartoffel crouquetter, creme fraiche og purløg
- 30 gram475
- 50 gram750
- 125 gram1575
Fisk og skaldyr
- Grillet jomfruhummer med persille-hvidløgssmør, aioli, croutoner og citron150
- Rimmede petoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie95
- Røget hellefisk creme med kartoffel, sprødt kyllingeskind og friteret løvstikke125
- Ceviche af sandart med agurk, forårsløg, chulpe majs, jalapeños og koriander125
- Kartoffelvaffel med taskekrabbe rørt med dild, citron og karse150
- Tilkøb 5 Gram Baerii caviarper ret 55
Grønt
- Stegt polenta med, persille, citron, jalapeños og gremolata90
- Hvide asparges med mandelcreme, parmesan chips og citron100
- Pappardelle med Italiensk sommertrøffel og parmesan100
Grill
- Gris fra Hestbjerg med majs, Basque chili, estragon og skummende sauce lavet på brændte majs skaller145
- Hel fisk fra torvet med fennikel i tynde skiver, grøn stikkelbærvinegrette og friteret kapers (2 Pers.)285
- Poussin med grillet hjertesalat, spinat, ramsløg og hyldeblomst sauce145
- Sommerbuk med kirsebær, mandel, kirsebær balsamico, lang peber og rød shiso150
Ost
- Ost fra Arla Unikaper stk 45
Dessert
- “Affogato” espresso og vaniljeis75
- 1 kugle is eller sorbet med drys45
- Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis80
- Birkebark is med rabarberkompot og maltcrumble80
- Ymerfromage med rysteribs, solbær sorbet og ymerdrys80