• Menu
  • Selskaber
  • Teater menu
  • Møder
  • Galleri
  • Job
  • Køb gavekort
Wilders Plads 2, 1403 København K
  • DA
  • /

  • EN
Booking

FROKOST

Kanalens Frokost Menu

(kan bestilles mandag - fredag indtil 14.30)

  • Pappadums med trøffel og parmesan
  • Arancini med serranoskinke, ponzu emulsion og karse
  • Kylling fra Hopballe mølle med kartoffelpure, grønkål, brændt løg sauce og ramsløgskapers
  • Langtidsstegte gulerødder glaseret i citrongræs, kaffir lime, syltet hyldeblomst og ristet boghvede
  • Karamelliseret pandekage med citron creme og kokos sorbet
  • - 350 -

Snack

Se ala carte menuen
  • 2 østers med dobbelt fløde, habanero hot sauce og citron
    85
  • Toast “bikini” med serranoskinke, hvid dame og trøffel
    90
  • Iberico skewers med blåbær BBQ, kakaobønne, pollen og lime
    95
  • Stracciatella med radiser, bælgærter, purløg og havesyre
    95
  • Calamari fritti med grillet rød peberfrugt og citron
    95
  • Papadums med trøffel og parmesan
    55
  • Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp
    45
  • Klassisk tatar med kapers, cornichoner, persille, skalotteløg og
    95

Brød

  • Fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst
    50
  • Quesadilla med salsa criolla, palmemarv, røget cheddar og koriander
    55

Caviar

Baerii cavier serveret med røgede kartoffel crouquetter, creme fraiche og purløg

  • 30 gram
    475
  • 50 gram
    750
  • 125 gram
    1575

Fisk og skaldyr

  • Grillet jomfruhummer med persille-hvidløgssmør, aioli, croutoner og citron
    150
  • Rimmede petoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie
    95
  • Røget hellefisk creme med kartoffel, sprødt kyllingeskind og friteret løvstikke
    125
  • Ceviche af sandart med agurk, forårsløg, chulpe majs, jalapeños og koriander
    125
  • Kartoffelvaffel med taskekrabbe rørt med dild, citron og karse
    150
  • Tilkøb 5 Gram Baerii caviar
    per ret 55

Grønt

  • Stegt polenta med, persille, citron, jalapeños og gremolata
    90
  • Hvide asparges med mandelcreme, parmesan chips og citron
    100
  • Pappardelle med Italiensk sommertrøffel og parmesan
    100

Grill

  • Gris fra Hestbjerg med majs, Basque chili, estragon og skummende sauce lavet på brændte majs skaller
    145
  • Hel fisk fra torvet med fennikel i tynde skiver, grøn stikkelbærvinegrette og friteret kapers (2 Pers.)
    285
  • Poussin med grillet hjertesalat, spinat, ramsløg og hyldeblomst sauce
    145
  • Sommerbuk med kirsebær, mandel, kirsebær balsamico, lang peber og rød shiso
    150

Ost

  • Ost fra Arla Unika
    per stk 45

Dessert

  • “Affogato” espresso og vaniljeis
    75
  • 1 kugle is eller sorbet med drys
    45
  • Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis
    80
  • Birkebark is med rabarberkompot og maltcrumble
    80
  • Ymerfromage med rysteribs, solbær sorbet og ymerdrys
    80
  • Wilders Plads 2
    1403 København K
  • +45 32951330
  • info@restaurant-kanalen.dk
Kontrolrapport
Guest Data Policy

Åbningstider

  • Mandag
    11:30 - 02:00
  • Tirsdag
    11:30 - 02:00
  • Onsdag
    11:30 - 02:00
  • Torsdag
    11:30 - 02:00
  • Fredag
    11:30 - 02:00
  • Lørdag
    11:30 - 02:00
  • Søndag
    Kun for selskaber

Køkkenets åbningstider:
Frokost 11.30 - 15.00
Aften 17.30 - 22.00

Sovino Brands Logo
Ambra Bistro Central Café Sommersko Café Victor Camour Esmée Goldfinch L'Alsace Le Grand Rouge Le Petit Rouge Lusso Masseria Mother City PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Sk 12 Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat