FROKOST
Snack
-
To østers med dobbeltfløde, habanero hot sauce og citron85
-
Toast “bikini” med Serrano-skinke, Hvid Dame og trøffel90
-
Iberico skewers med blåbær BBQ, kakaobønne, pollen og lime95
-
Stracciatella med radiser, bælgærter, purløg og havesyre95
-
Bobby bønner i rispapir med ponzu emulsion med rosmarinolie og puffet ris85
-
Papadums med trøffel og parmesan55
-
Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp45
-
Carpaccio af okse med fermenteret hvidløgs emulsion, pinjekerner, gammel knas og rød shiso95
Brød
-
Fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst50
-
Quesadilla med Salsa Criolla, palmemarv, røget cheddar og koriander55
Caviar
Baerii Caviar serveret med røget kartoffel croquetter, créme fraîche og purløg
-
30 gram475
-
50 gram750
-
125 gram1575
Fisk og skaldyr
-
Grillet jomfruhummer med persille-/hvidløgssmør, aioli, croutoner og citron150
-
Rimmede Pétoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie95
-
Fjordrejer med nye danske kartofler, lun rygeostskum, karse og Piment d’Espelette175
-
Ceviche af sandart med agurk, forårsløg, Chulpe-majs, jalapeños og koriander125
-
Kartoffelvaffel med taskekrabbe rørt med dild, citron og karse150
-
Tilkøb 5 Gram Baerii caviarper ret 55
Grønt
-
Kantareltoast med ristede bøgehatte, Manzanilla oliven og reduceret fløde tilsmagt sherry90
-
Stegt polenta med, persille, citron, jalapeños og gremolata90
-
“Pappa al pomodoro” Tomater, brød sauce, basilikum og parmesan90
Grill
-
Iberico gris med majs, Basque-chili, estragon og skummende sauce lavet på brændte majs skaller145
-
Hel fisk fra torvet med fennikel i tynde skiver, stikkelbærvinaigrette og kapers (2 Pers.)285
-
Poussin med grillet hjertesalat, spinat, ramsløg og hyldeblomst sauce145
-
Onglet fra Himmerland med zucchini, pistaciecreme, Za’atar vinaigrette og citronverbena150
Ost
-
Ost fra Arla Unikaper stk 45
Dessert
-
“Affogato” Espresso og vaniljeis75
-
1 kugle is eller sorbet med drys45
-
Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis80
-
Jordbær med tørret mazarinkage, frossen fløde med roser, violer og blå kornblomst80
-
Kirsebær med let pisket Amaretto fløde og rødvins granite80