FROKOST
Snack
-
To østers med citron granité, saltet citron, sort peber og olivenolie90
-
Toast “bikini” med Serrano-skinke, Hvid Dame og trøffel95
-
Grillet kyllingehjerte skewers med kejserhatte og Karl Johan emulsion90
-
“Pani Puri” med raita, tomat, agurk, rødløg og tahini dip85
-
Bobby bønner i rispapir med ponzu emulsion med rosmarinolie og puffet ris90
-
Papadums med trøffel og parmesan60
-
Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp50
-
Carpaccio af okse med fermenteret hvidløgs emulsion, pinjekerner, gammel knas og rød shiso100
Brød
-
Fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst55
-
Bruschetta med tomat, mozzarella, basilikum og olivenolie55
Caviar
Baerii Caviar serveret med røget kartoffel croquetter, créme fraîche og purløg
-
30 gram480
-
50 gram755
-
125 gram1580
Fisk og skaldyr
-
Tun tostada med wasabi, syltet hvidløgs stilk, rød skovsyre og lime155
-
Rimmede Pétoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie100
-
Laks “Crudo” med soya tapioka, Basque-chili, brunet smør og koriander cress130
-
Ceviche med agurk, forårsløg, Chulpe-majs, jalapeños og koriander130
-
Kartoffelvaffel med taskekrabbe rørt med dild, citron og karse155
-
Tilkøb 5 Gram Baerii caviarper ret 60
Grønt
-
Spaghetti-græskar bagt med citrontimian, gær emulsion, ristet boghvede og syltet Hokkaido95
-
Stegt polenta med, persille, citron, jalapeños og gremolata95
-
Agnolotti med ricotta, spinat, brunet smør og friteret salvie95
Grill
-
Øko gris fra Hestbjerg med palme og rosenkål, sprødt brød og østers sauce vinaigrette med purløgsolie150
-
Havtaske med bagt og brændt porre, porre frit og blanquette sauce155
-
“Korean style fried” vagtel med marineret blommer, thai basilikum, koriander og ristet peanuts150
-
Dyr fra Nord Vildt med brombær, aubergine, ramsløgskapers og rødbede vinaigrette155
Ost
-
Sæsonens udvalg af ost med garniture og knækbrødper stk 50
Dessert
-
“Affogato” Espresso og vaniljeis80
-
1 kugle is eller sorbet med drys50
-
Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis85
-
Kanalens æbletærte med Belle de Boskop æbler og kanel med crème fraîche is85
-
“Eton mess” sæsonens bær, marengs, letpisket fløde og Pimm’s is85