FROKOST
Kanalens Frokost Menu
(kan bestilles mandag - fredag indtil 14.30)
-
Pappadums med trøffel og parmesan
-
Arancini med serranoskinke, ponzu emulsion og karse
-
-
Kylling fra Hopballe mølle med kartoffelpure, grønkål, brændt løg sauce og ramsløgskapers
-
Langtidsstegte gulerødder glaseret i citrongræs, kaffir lime, syltet hyldeblomst og ristet boghvede
-
-
Karamelliseret pandekage med citron creme og kokos sorbet
-
-
- 350 -
Snack
-
2 østers med dobbelt fløde, habanero hot sauce og citron85
-
Toast “bikini” med serranoskinke, hvid dame og trøffel90
-
Det bedste fra anden stegt på toast med saltet solbær og rød amaranth95
-
Dampede artiskok med tahin-dressing, citron, mynte og oregano90
-
Calamari fritti med grillet rød peberfrugt og citron95
-
Papadums med trøffel og parmesan55
-
Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp45
-
Oksetatar fra Himmerland med sort oliven, peber og skovsyre95
Brød
-
Fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst50
-
Quesadilla med salsa criolla, palmemarv, røget cheddar og koriander55
Caviar
Baerii cavier serveret med røgede kartoffel crouquetter, creme fraiche og purløg
-
30 gram475
-
50 gram750
-
125 gram1575
Fisk og skaldyr
-
Grillet jomfruhummer med persille-hvidløgssmør, aioli, croutoner og citron150
-
Rimmede petoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie95
-
Nye kartofler med cremet røget hellefisk, sprødt kyllingeskind og friteret løvstikke125
-
Ceviche af sandart med agurk, forårsløg, chulpe majs, jalapeños og koriander125
-
Kartoffelvaffel med taskekrabbe rørt med dild, citron og karse150
-
Tilkøb 5 Gram Baerii caviarper ret 55
Grønt
-
Stegt polenta med, persille, citron, jalapeños og parmesan90
-
Hvide asparges med mandelcreme, parmesan chips og citron100
-
Svampe risotto med fermenterede svampe, sort trompethat, parmesan og stegt grønkål90
Grill
-
Grillet okse på spyd med romesco sauce, feta og mynte135
-
Black cod med blomkål og sauce med brunet smør, soya, lime og brøndkarse150
-
Iberico gris med dampede porre, skummende sauce med ventreche og citrontagetes145
-
Dansk lam fra Vejle Ådal med ratatouille, sauce med grønne oliven og basilikumd kimchi, chili mayo og ristet peanuts150
Ost
-
Ost fra Arla Unikaper stk 45
Dessert
-
“Affogato” espresso og vaniljeis75
-
1 kugle is eller sorbet med drys45
-
Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis80
-
Rabarber pocheret med hibiscus blomst, pisket mascarpone, crumble med mandelkrokant og mælkeis80
-
Frossen banan med bagt hvid chokolade og olivenolie is80