• Menu
  • Selskaber
  • Teater menu
  • Møder
  • Galleri
  • Job
  • Køb gavekort
Wilders Plads 2, 1403 København K
  • DA
  • /

  • EN
Booking

AFTEN

På Kanalen serverer vi snacks og mellemretter. Vi anbefaler derfor til deling 2 - 3 snacks samt 1 brød servering og 3 retter pr. Person. Del gerne de grønne retter.

Snack

Se ala carte menuen
  • To østers med citron granité, saltet citron, sort peber og olivenolie
    90
  • Toast “bikini” med Serrano-skinke, Hvid Dame og trøffel
    95
  • Iberico skewers med blåbær BBQ, kakaobønne, pollen og lime
    100
  • “Pani Puri” med raita, tomat, agurk, rødløg og tahini dip
    85
  • Bobby bønner i rispapir med ponzu emulsion med rosmarinolie og puffet ris
    90
  • Papadums med trøffel og parmesan
    60
  • Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp
    50
  • Carpaccio af okse med fermenteret hvidløgs emulsion, pinjekerner, gammel knas og rød shiso
    100

Brød

  • Fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst
    55
  • Quesadilla med Salsa Criolla, palmemarv, røget cheddar og koriander
    60

Caviar

Baerii Caviar serveret med røget kartoffel croquetter, créme fraîche og purløg

  • 30 gram
    480
  • 50 gram
    755
  • 125 gram
    1580

Fisk og skaldyr

  • Grillet jomfruhummer med persille-/hvidløgssmør, aioli, croutoner og citron
    155
  • Rimmede Pétoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie
    100
  • Fjordrejer med nye danske kartofler, lun rygeostskum, karse og Piment d’Espelette
    180
  • Ceviche med agurk, forårsløg, Chulpe-majs, jalapeños og koriander
    130
  • Kartoffelvaffel med taskekrabbe rørt med dild, citron og karse
    155
  • Tilkøb 5 Gram Baerii caviar
    per ret 60

Grønt

  • Kantareltoast med ristede bøgehatte, Manzanilla oliven og reduceret fløde tilsmagt sherry
    95
  • Stegt polenta med, persille, citron, jalapeños og gremolata
    95
  • “Pappa al pomodoro” Tomater, brød sauce, basilikum og parmesan
    95

Grill

  • Iberico gris med majs, Basque-chili, estragon og skummende sauce lavet på brændte majs skaller
    150
  • Hel fisk fra torvet med fennikel i tynde skiver, stikkelbærvinaigrette og kapers (2 Pers.)
    290
  • “Korean style fried” vagtel med marineret blommer, thai basilikum, koriander og ristet peanuts
    150
  • Onglet fra Himmerland med zucchini, pistaciecreme, Za’atar vinaigrette og citronverbena
    155

Ost

  • Ost fra Arla Unika
    per stk 50

Dessert

  • “Affogato” Espresso og vaniljeis
    80
  • 1 kugle is eller sorbet med drys
    50
  • Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis
    85
  • “Bingsu” mælke granité, gule ferskner, rosmarin gele og sort te sirup
    85
  • “Eton mess” sæsonens bær, marengs, letpisket fløde og Pimm’s is
    85
  • Wilders Plads 2
    1403 København K
  • +45 32951330
  • info@restaurant-kanalen.dk
Kontrolrapport
Guest Data Policy

Åbningstider

  • Mandag
    11:30 - 02:00
  • Tirsdag
    11:30 - 02:00
  • Onsdag
    11:30 - 02:00
  • Torsdag
    11:30 - 02:00
  • Fredag
    11:30 - 02:00
  • Lørdag
    11:30 - 02:00
  • Søndag
    Kun for selskaber

Køkkenets åbningstider:
Frokost 11.30 - 15.00
Aften 17.30 - 22.00

Sovino Brands Logo
Ambra Bistro Central Café Sommersko Café Victor Camour Esmée Goldfinch L'Alsace Le Grand Rouge Le Petit Rouge Lusso Masseria Mother City PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Sk 12 Salon The Market Italian Trattoria Fiat