• Menu
  • Selskaber
  • Rode & Kokkekvartetten
  • Møder
  • Galleri
  • Job
  • Køb gavekort
Wilders Plads 2, 1403 København K
  • DA
  • /

  • EN
Booking

NYTÅRS AFTEN 2025

Menu

Book her
  • Snacks
  • Baerii caviar fra Rogn med blinis, syrnet fløde og purløg
  • Rimmet laks fra Færøerne på toast Melba, dild emulsion og peberrod
  • Forret
  • Krabbe Cocktail - Kongekrabbe, farseret pandekage med rygeost, dild stilke, agurk og karse
  • Mellemret
  • Saltbagt knoldselleri med Gammel Knas fra Arla Unika, ramsløgskapers, hasselnødder fra Piemonte og syltede purløgsblomster
  • Hovedret
  • Tournedos af oksemørbrad med Pommes Anna, sauteret spinat, skalotteløg og rødvinssauce med braiserede oksehaler
  • Dessert
  • Frossen nougat fragilité med Friis Holm chokolade, solbær og macadamianødder
  • Vinmenu
  • Champagne Henriot Brut Souverain Reims
  • 2020 Chablis, Bourgogne, Vincent Wengier, Frankrig
  • 2024 Chenin Blanc, Artisans Partisans, Frankrig
  • 2021 Barolo, " la Radici" Piemonte, Italien
  • Rasteau Rouge Signature Hors d'Age, Vin Doux Naturel
  • Champagne Henriot Brut Souverain Reims
  • SAMLET PRIS: 1750
    Inkl. Champagne, snack, menu, vine, vand med og uden brus, kaffe/the med kransekage og kl. 24.00 champagne
  • Klokken ca. 23.50 byder vi på Champagne og kransekage så vi er klar til at springe ind i det nye år kl. 24.00 enten i restauranten eller på vores terrasser. Hvis i derimod ønsker at skåle nytåret ind hjemme eller et andet sted, byder vi en halv flaske champagne pr. 2 gæster og kransekagen ”to go”. GODT NYTÅR

Vegetar Menu

  • Snacks
  • Arancini med Karl Johan svampe, dijonaise og karse
  • Toast Melba med karamelliserede løg og sort vintertrøffel
  • Forret
  • Bagt porre vendt i purløg og friteret brødkrumme med farseret pandekage med rygeost, dild stilke, agurk og karse
  • Mellemret
  • Saltbagt knoldselleri med Gammel Knasfra Arla Unika, ramsløgskapers, hasselnødder fra Piemonte og syltet purløgsblomster
  • Hovedret
  • Croustillant fyldt med svampe og Hvid Dame, Pommes Anna, sauteret spinat, skalotteløg og cashew nødder, citron sauce
  • Dessert
  • Frossen nougat fragilité med Friis Holm chokolade, solbær og macadamianødder
  • Vinmenu
  • Champagne Henriot Brut Souverain Reims
  • 2020 Chablis, Bourgogne, Vincent Wengier, Frankrig
  • 2024 Chenin Blanc, Artisans Partisans, Frankrig
  • 2021 Barolo, " la Radici" Piemonte, Italien
  • Rasteau Rouge Signature Hors d'Age, Vin Doux Naturel
  • Champagne Henriot Brut Souverain Reims
  • SAMLET PRIS: 1750
    Inkl. Champagne, snack, menu, vine, vand med og uden brus, kaffe/the med kransekage og kl. 24.00 champagne
  • Klokken ca. 23.50 byder vi på Champagne og kransekage så vi er klar til at springe ind i det nye år kl. 24.00 enten i restauranten eller på vores terrasser. Hvis i derimod ønsker at skåle nytåret ind hjemme eller et andet sted, byder vi en halv flaske champagne pr. 2 gæster og kransekagen ”to go”. GODT NYTÅR
  • Wilders Plads 2
    1403 København K
  • +45 32951330
  • info@restaurant-kanalen.dk
Kontrolrapport
Guest Data Policy

Åbningstider

  • Mandag
    11:30 - 02:00
  • Tirsdag
    11:30 - 02:00
  • Onsdag
    11:30 - 02:00
  • Torsdag
    11:30 - 02:00
  • Fredag
    11:30 - 02:00
  • Lørdag
    11:30 - 02:00
  • Søndag
    Kun for selskaber

Køkkenets åbningstider:
Frokost 11.30 - 15.00
Aften 17.30 - 22.00

Sovino Brands Logo
Ambra Bistro Central Café Sommersko Café Victor Camour Esmée Goldfinch L'Alsace Le Grand Rouge Le Petit Rouge Lusso Masseria Mother City PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Sk 12 Salon The Market Italian Trattoria Fiat