AFTEN
På Kanalen serverer vi snacks og mellemretter. Vi anbefaler derfor til deling 2 - 3 snacks samt 1 brød servering og 3 retter pr. Person. Del gerne de grønne retter.
Snack
-
To østers med dobbeltfløde, habanero hot sauce og citron85
-
Toast “bikini” med Serrano-skinke, Hvid Dame og trøffel90
-
Iberico skewers med blåbær BBQ, kakaobønne, pollen og lime95
-
Stracciatella med radiser, bælgærter, purløg og havesyre95
-
Bobby bønner i rispapir med ponzu emulsion med rosmarinolie og puffet ris85
-
Papadums med trøffel og parmesan55
-
Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp45
-
Carpaccio af okse med fermenteret hvidløgs emulsion, pinjekerner, gammel knas og rød shiso95
Brød
-
Fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst50
-
Quesadilla med Salsa Criolla, palmemarv, røget cheddar og koriander55
Caviar
Baerii Caviar serveret med røget kartoffel croquetter, créme fraîche og purløg
-
30 gram475
-
50 gram750
-
125 gram1575
Fisk og skaldyr
-
Grillet jomfruhummer med persille-/hvidløgssmør, aioli, croutoner og citron150
-
Rimmede Pétoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie95
-
Fjordrejer med nye danske kartofler, lun rygeostskum, karse og Piment d’Espelette175
-
Ceviche af sandart med agurk, forårsløg, Chulpe-majs, jalapeños og koriander125
-
Kartoffelvaffel med taskekrabbe rørt med dild, citron og karse150
-
Tilkøb 5 Gram Baerii caviarper ret 55
Grønt
-
Kantareltoast med ristede bøgehatte, Manzanilla oliven og reduceret fløde tilsmagt sherry90
-
Stegt polenta med, persille, citron, jalapeños og gremolata90
-
“Pappa al pomodoro” Tomater, brød sauce, basilikum og parmesan90
Grill
-
Iberico gris med majs, Basque-chili, estragon og skummende sauce lavet på brændte majs skaller145
-
Hel fisk fra torvet med fennikel i tynde skiver, stikkelbærvinaigrette og kapers (2 Pers.)285
-
Poussin med grillet hjertesalat, spinat, ramsløg og hyldeblomst sauce145
-
Onglet fra Himmerland med zucchini, pistaciecreme, Za’atar vinaigrette og citronverbena150
Ost
-
Ost fra Arla Unikaper stk 45
Dessert
-
“Affogato” Espresso og vaniljeis75
-
1 kugle is eller sorbet med drys45
-
Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis80
-
Jordbær med tørret mazarinkage, frossen fløde med roser, violer og blå kornblomst80
-
Kirsebær med let pisket Amaretto fløde og rødvins granite80
FROKOST
Snack
-
To østers med dobbeltfløde, habanero hot sauce og citron85
-
Toast “bikini” med Serrano-skinke, Hvid Dame og trøffel90
-
Iberico skewers med blåbær BBQ, kakaobønne, pollen og lime95
-
Stracciatella med radiser, bælgærter, purløg og havesyre95
-
Bobby bønner i rispapir med ponzu emulsion med rosmarinolie og puffet ris85
-
Papadums med trøffel og parmesan55
-
Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp45
-
Carpaccio af okse med fermenteret hvidløgs emulsion, pinjekerner, gammel knas og rød shiso95
Brød
-
Fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst50
-
Quesadilla med Salsa Criolla, palmemarv, røget cheddar og koriander55
Caviar
Baerii Caviar serveret med røget kartoffel croquetter, créme fraîche og purløg
-
30 gram475
-
50 gram750
-
125 gram1575
Fisk og skaldyr
-
Grillet jomfruhummer med persille-/hvidløgssmør, aioli, croutoner og citron150
-
Rimmede Pétoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie95
-
Fjordrejer med nye danske kartofler, lun rygeostskum, karse og Piment d’Espelette175
-
Ceviche af sandart med agurk, forårsløg, Chulpe-majs, jalapeños og koriander125
-
Kartoffelvaffel med taskekrabbe rørt med dild, citron og karse150
-
Tilkøb 5 Gram Baerii caviarper ret 55
Grønt
-
Kantareltoast med ristede bøgehatte, Manzanilla oliven og reduceret fløde tilsmagt sherry90
-
Stegt polenta med, persille, citron, jalapeños og gremolata90
-
“Pappa al pomodoro” Tomater, brød sauce, basilikum og parmesan90
Grill
-
Iberico gris med majs, Basque-chili, estragon og skummende sauce lavet på brændte majs skaller145
-
Hel fisk fra torvet med fennikel i tynde skiver, stikkelbærvinaigrette og kapers (2 Pers.)285
-
Poussin med grillet hjertesalat, spinat, ramsløg og hyldeblomst sauce145
-
Onglet fra Himmerland med zucchini, pistaciecreme, Za’atar vinaigrette og citronverbena150
Ost
-
Ost fra Arla Unikaper stk 45
Dessert
-
“Affogato” Espresso og vaniljeis75
-
1 kugle is eller sorbet med drys45
-
Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis80
-
Jordbær med tørret mazarinkage, frossen fløde med roser, violer og blå kornblomst80
-
Kirsebær med let pisket Amaretto fløde og rødvins granite80
VIN & DRIKKE
Bobler
Per Glas
-
Pet Nat, "Cuvée La Danseuse", Grolleau noir, France (N)120NV
-
Champagne, Brut Souverain, Henriot, Reims, Champagne, France145NV
-
-
Blanc de Blanc, Oddbird, France 0,0%110NV
Hvid
Per Glas
-
IGP Cévennes, Terre & Mer, Sauvignon Blanc, Viognier952024
-
Catavela, Marsanne, Malvasia (N)1102023
-
"Ried Schillingsberg", Wagram, Austria, Riesling1152022
-
Menetou-Salon, Loire, France, Sauvignon Blanc1202023
-
Chablis, Bourgogne, France, Chardonnay1402022
-
Bourgogne Blanc "Les Femelottes" Bourgogne1452023
-
Pouilly-Fume, "Fine Caillottes" Loire, France, Sauvignon Blanc1502023
-
"Frank", Bovense, Fyn, DENMARK, Solaris1552023
ORANGE
Per Glas
-
Lune à Boire Orange, Alsace, France, Gewurztraminer1202023
-
Vino de la Tierra de Castillo, Estate Grown, White Grapes95NV
Rosé
Per Glas
-
Fleur d'Eté, Pays drs Cévennes, France, Grenache, Cinsault, Syrah952023
Rød
Per Glas
-
Morgon, Beaujolais, France, Gamay802022
-
"Cuvée de Cortonais", Côtes du Rhône,France Syrah & Vigonier1102021
-
"Vi Viu", Valencia, Spain, Syrah, Grenache (N)1202021
-
Bourgogne Rouge "La Taupe", Bourgogne, France Pinot Noir1452023
-
Barolo La Morra "Marcenasco"1902020
Sweet
Per Glas
-
Carmes De Rieussec, Sauternes1202014
-
Muscat de Beaumes de Venise, Vin doux naturel902020