AFTEN
På Kanalen serverer vi snacks og mellemretter. Vi anbefaler derfor til deling 2 - 3 snacks samt 1 brød servering og 3 retter pr. Person. Del gerne de grønne retter.
-
2 friteret østers med grønne æbler, glaskål og jalapeños85
-
Toast “bikini” med serranoskinke, hvid dame og trøffel90
-
Stracciatella med rå og stegte artiskokker og citron95
-
Paté en croûte med and, gris, sort trompetsvamp og pistacie95
-
Papadums med trøffel og parmesan55
-
Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp45
-
Oksetatar fra Himmerland med sort oliven, peber og skovsyre95
Brød
-
Fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst50
-
Stegt paratha med drænet yoghurt, citron, mynte og salsa50
Caviar
Baerii cavier serveret med røgede kartoffel crouquetter, creme fraiche og purløg
-
30 gram475
-
50 gram750
-
125 gram1575
Fisk og skaldyr
-
Let saltet laks fra Færøerne med bagt knoldselleri og peberrodsfløde125
-
Rimmede petoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie95
-
Hummerravioli med kartoffel og blanquette sauce med grønne stikkelsbær125
-
Ceviche af sandart med agurk, forårsløg, chulpe majs, jalapeños og koriander125
-
Kartoffelvaffel med taskekrabbe rørt med dild, citron og karse150
-
Tilkøb 5 Gram Baerii caviarper ret 55
Grønt
-
Varm kartoffelsalat med aspargeskartofler, eddike, porre og ramsløgskapers90
-
Langtidsstegte rodfrugter med, rucola emulsion og vintertrøffel90
-
Shiitake, blue oyster svamp og bøgehatte stegt i soya, ingefær og ristet sesam90
Grill
-
Berberi andebryst med confiterede jordskokker, kærnemælksvalle sauce og ristet boghvede145
-
Black cod med blomkål og sauce med brunet smør, soya, lime og brøndkarse150
-
Oksesteg med bagt skalotteløg og pebersauce med timian og Cognac145
-
“Korean style” vagtel med hvid kimchi, chili mayo og ristet peanuts145
Ost
-
Ost fra Arla Unikaper stk 45
Dessert
-
“Affogato” espresso og vaniljeis75
-
1 kugle is eller sorbet med drys45
-
Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis80
-
“Baked Alaska” sponge cake, vaniljeis, hindbærsorbet og marengs flamberet i rom80
-
Kanalens “Riz à l’amande” med vanilje, kirsebærsorbet og jule krymmel80
-
Gløgg med rosiner og mandler75
FROKOST
Kanalens Frokost Menu
(kan bestilles mandag - fredag indtil 14.30)
-
Kartoffelvaffel med trøffel og serranoskinke
-
“Panisse” kikærte fritter med cornichoner og karse
-
-
Kylling fra Rokkedahl med knust kartoffel, borettane løg, urtesalat og sauce tilsmagt sherry
-
Fennikel gratineret med estragon, persille og rucola emulsion
-
-
Melon, melon, melon med citronverbena consomme og timianolie
-
-
- 325 -
Snack
-
2 friteret østers med grønne æbler, glaskål og jalapeños85
-
Toast “bikini” med serranoskinke, hvid dame og trøffel90
-
Stracciatella med rå og stegte artiskokker og citron95
-
Paté en croûte med and, gris, sort trompetsvamp og pistacie95
-
Papadums med trøffel og parmesan55
-
Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp45
-
Oksetatar fra Himmerland med sort oliven, peber og skovsyre95
Brød
-
Fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst50
-
Stegt paratha med drænet yoghurt, citron, mynte og salsa50
Caviar
Baerii cavier serveret med røgede kartoffel crouquetter, creme fraiche og purløg
-
30 gram475
-
50 gram750
-
125 gram1575
Fisk og skaldyr
-
Let saltet laks fra Færøerne med bagt knoldselleri og peberrodsfløde125
-
Rimmede petoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie95
-
Hummerravioli med kartoffel og blanquette sauce med grønne stikkelsbær125
-
Ceviche af sandart med agurk, forårsløg, chulpe majs, jalapeños og koriander125
-
Kartoffelvaffel med taskekrabbe rørt med dild, citron og karse150
-
Tilkøb 5 Gram Baerii caviarper ret 55
Grønt
-
Varm kartoffelsalat med aspargeskartofler, eddike, porre og ramsløgskapers90
-
Langtidsstegte rodfrugter med, rucola emulsion og vintertrøffel90
-
Shiitake, blue oyster svamp og bøgehatte stegt i soya, ingefær og ristet sesam90
Grill
-
Berberi andebryst med confiterede jordskokker, kærnemælksvalle sauce og ristet boghvede145
-
Black cod med blomkål og sauce med brunet smør, soya, lime og brøndkarse150
-
Oksesteg med bagt skalotteløg og pebersauce med timian og Cognac145
-
“Korean style” vagtel med hvid kimchi, chili mayo og ristet peanuts145
Ost
-
Ost fra Arla Unikaper stk 45
Dessert
-
“Affogato” espresso og vaniljeis75
-
1 kugle is eller sorbet med drys45
-
Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis80
-
“Baked Alaska” sponge cake, vaniljeis, hindbærsorbet og marengs flamberet i rom80
-
Kanalens “Riz à l’amande” med vanilje, kirsebærsorbet og jule krymmel80
-
Gløgg med rosiner og mandler75
VIN & DRIKKE
Bobler
Per Glas
-
Pet Nat, Grüner Veltliner, Matthias Hager, Austria (N)1002018
-
Champagne, Brut Souverain, Henriot, Reims, Champagne, France140NV
-
-
Blanc de Blanc, Oddbird, France 0,0%110NV
Hvid
Per Glas
-
Riesling Trocken "Win Win", Pfalz, Germany952022
-
Menetou-Salon, Loire, France, Sauvignon Blanc1202021
-
Bourgogne Blanc"Les Saussots",Bourgogne,France,Chardonnay1352021
-
Chablis, Bourgogne, France, Chardonnay1402022
-
Pouilly-Fume, "Fine Caillottes" Loire, France, Sauvignon Blanc1502023
ORANGE
Per Glas
-
Lune à Boire Orange, Alsace, France, Gewurztraminer1202022
Rød
Per Glas
-
Ribera del Duero "Valle De Nabal" Tempranillo952020
-
"Cuvée de Cortonais", Côtes du Rhône,France Syrah & Vigonier1202021
-
Saint-Emilion Grand Cru Merlot & CF blend1402021
-
Bourgogne Rouge "La Taupe", Bourgogne, France Pinot Noir1452021
-
Barolo Viticoltore Nebbiolo1852020
Sweet
Per Glas
-
Rasteau "Hors d'Âge", Rhône, France, Grenache90NV
-
Cuvée Les Chênes, Monbazillac,France,Sauvignon B.&Sémillon902020
-
Gløgg - with almonds and raisins75