• Menu
  • Selskaber
  • Rode & Kokkekvartetten
  • Møder
  • Galleri
  • Job
  • Køb gavekort
Wilders Plads 2, 1403 København K
  • DA
  • /

  • EN
Booking
  • AFTEN
  • FROKOST
  • VIN & DRIKKE
  • JULEMENU
  • NYTÅRS AFTEN 2025

AFTEN

På Kanalen serverer vi snacks og mellemretter. Vi anbefaler derfor til deling 2 - 3 snacks samt 1 brød servering og 3 retter pr. Person. Del gerne de grønne retter.

Snack

Se ala carte menuen
  • To østers med citron granité, saltet citron, sort peber og olivenolie
    90
  • Toast “bikini” med Serrano-skinke, Hvid Dame og trøffel
    95
  • Grillet kyllingehjerte skewers med kejserhatte og Karl Johan emulsion
    90
  • “Pani Puri” med raita, tomat, agurk, rødløg og tahini dip
    85
  • Bobby bønner i rispapir med ponzu emulsion med rosmarinolie og puffet ris
    90
  • Papadums med trøffel og parmesan
    60
  • Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp
    50
  • Carpaccio af okse med fermenteret hvidløgs emulsion, pinjekerner, gammel knas og rød shiso
    100

Brød

  • Fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst
    55
  • Bruschetta med tomat, mozzarella, basilikum og olivenolie
    55

Caviar

Baerii Caviar serveret med røget kartoffel croquetter, créme fraîche og purløg

  • 30 gram
    480
  • 50 gram
    755
  • 125 gram
    1580

Fisk og skaldyr

  • Tun tostada med wasabi, syltet hvidløgs stilk, rød skovsyre og lime
    155
  • Rimmede Pétoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie
    100
  • Laks “Crudo” med soya tapioka, Basque-chili, brunet smør og koriander cress
    130
  • Ceviche med agurk, forårsløg, Chulpe-majs, jalapeños og koriander
    130
  • Kartoffelvaffel med taskekrabbe rørt med dild, citron og karse
    155
  • Tilkøb 5 Gram Baerii caviar
    per ret 60

Grønt

  • Spaghetti-græskar bagt med citrontimian, gær emulsion, ristet boghvede og syltet Hokkaido
    95
  • Stegt polenta med, persille, citron, jalapeños og gremolata
    95
  • Agnolotti med ricotta, spinat, brunet smør og friteret salvie
    95

Grill

  • Øko gris fra Hestbjerg med palme og rosenkål, sprødt brød og østers sauce vinaigrette med purløgsolie
    150
  • Havtaske med bagt og brændt porre, porre frit og blanquette sauce
    155
  • “Korean style fried” vagtel med marineret blommer, thai basilikum, koriander og ristet peanuts
    150
  • Dyr fra Nord Vildt med brombær, aubergine, ramsløgskapers og rødbede vinaigrette
    155

Ost

  • Sæsonens udvalg af ost med garniture og knækbrød
    per stk 50

Dessert

  • “Affogato” Espresso og vaniljeis
    80
  • 1 kugle is eller sorbet med drys
    50
  • Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis
    85
  • Kanalens æbletærte med Belle de Boskop æbler og kanel med crème fraîche is
    85
  • “Eton mess” sæsonens bær, marengs, letpisket fløde og Pimm’s is
    85

FROKOST

Snack

Se ala carte menuen
  • To østers med citron granité, saltet citron, sort peber og olivenolie
    90
  • Toast “bikini” med Serrano-skinke, Hvid Dame og trøffel
    95
  • Grillet kyllingehjerte skewers med kejserhatte og Karl Johan emulsion
    90
  • “Pani Puri” med raita, tomat, agurk, rødløg og tahini dip
    85
  • Bobby bønner i rispapir med ponzu emulsion med rosmarinolie og puffet ris
    90
  • Papadums med trøffel og parmesan
    60
  • Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp
    50
  • Carpaccio af okse med fermenteret hvidløgs emulsion, pinjekerner, gammel knas og rød shiso
    100

Brød

  • Fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst
    55
  • Bruschetta med tomat, mozzarella, basilikum og olivenolie
    55

Caviar

Baerii Caviar serveret med røget kartoffel croquetter, créme fraîche og purløg

  • 30 gram
    480
  • 50 gram
    755
  • 125 gram
    1580

Fisk og skaldyr

  • Tun tostada med wasabi, syltet hvidløgs stilk, rød skovsyre og lime
    155
  • Rimmede Pétoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie
    100
  • Laks “Crudo” med soya tapioka, Basque-chili, brunet smør og koriander cress
    130
  • Ceviche med agurk, forårsløg, Chulpe-majs, jalapeños og koriander
    130
  • Kartoffelvaffel med taskekrabbe rørt med dild, citron og karse
    155
  • Tilkøb 5 Gram Baerii caviar
    per ret 60

Grønt

  • Spaghetti-græskar bagt med citrontimian, gær emulsion, ristet boghvede og syltet Hokkaido
    95
  • Stegt polenta med, persille, citron, jalapeños og gremolata
    95
  • Agnolotti med ricotta, spinat, brunet smør og friteret salvie
    95

Grill

  • Øko gris fra Hestbjerg med palme og rosenkål, sprødt brød og østers sauce vinaigrette med purløgsolie
    150
  • Havtaske med bagt og brændt porre, porre frit og blanquette sauce
    155
  • “Korean style fried” vagtel med marineret blommer, thai basilikum, koriander og ristet peanuts
    150
  • Dyr fra Nord Vildt med brombær, aubergine, ramsløgskapers og rødbede vinaigrette
    155

Ost

  • Sæsonens udvalg af ost med garniture og knækbrød
    per stk 50

Dessert

  • “Affogato” Espresso og vaniljeis
    80
  • 1 kugle is eller sorbet med drys
    50
  • Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis
    85
  • Kanalens æbletærte med Belle de Boskop æbler og kanel med crème fraîche is
    85
  • “Eton mess” sæsonens bær, marengs, letpisket fløde og Pimm’s is
    85

VIN & DRIKKE

Bobler

Per Glas

Se vinkortet Se kælderkortet
  • Pet Nat, "Cuvée La Danseuse", Grolleau noir, France (N)
    120
    NV
  • Champagne, Brut Souverain, Henriot, Reims, Champagne, France
    145
    NV
  • 0,0% Blanc de Blancs, France, Alcoholfree
    110
    NV

Hvid

Per Glas

  • IGP Cévennes, Terre & Mer, Sauvignon Blanc, Viognier
    95
    2024
  • "Ried Schillingsberg", Wagram, Austria, Riesling
    115
    2022
  • Menetou-Salon, Loire, France, Sauvignon Blanc
    120
    2023
  • Chablis, Bourgogne, France, Chardonnay
    140
    2022
  • Bourgogne Blanc "Les Femelottes" Bourgogne
    145
    2023
  • Pouilly-Fume, "Fine Caillottes" Loire, France, Sauvignon Blanc
    150
    2023
  • "Liva", Bovense, Fyn, DENMARK, Solaris
    165
    2023

ORANGE

Per Glas

  • Lune à Boire Orange, Alsace, France, Gewurztraminer
    120
    2023

Rosé

Per Glas

  • Fleur d'Eté, Pays drs Cévennes, France, Grenache, Cinsault, Syrah
    95
    2023

Rød

Per Glas

  • Morgon, Beaujolais, France, Gamay
    80
    2022
  • "Cuvée de Cortonais", Côtes du Rhône,France Syrah & Vigonier
    110
    2021
  • Bourgogne Rouge "La Taupe", Bourgogne, France Pinot Noir
    145
    2023
  • Monteabellon, Crianza, Tempranillo
    115
    2022
  • Poggio al Leone, Morellino di Scansano. Riserva, Sangiovese
    155
    2021
  • Barolo La Morra "Marcenasco"
    190
    2020

Sweet

Per Glas

  • Carmes De Rieussec, Sauternes
    120
    2014
  • Muscat de Beaumes de Venise, Vin doux naturel
    90
    2020

JULEMENU

(Serveres til frokost og aften fra den 13. november)

  • SNACK

  • Arancini med tørret andebryst og dijonnaise
  • FORRET

  • Dild gravad laks fra Færøerne med let pisket senneps fløde, råsyltet tyttebær og karse

  • Kanalens karrysild med vagtelæg, karry emulsion og bånd af grønne æbler

  • Serveret delevenlig med rugbrød
  • HOVEDRET

  • Confiterede kæber af Bertelsen gris med stegt knoldselleri, sprød svær og peberrod
  • OST
    Tilkøb 100 kr.

  • 3 oste fra Arla Unika med sylt og knækbrød
  • DESSERT

  • Kanalens “Riz à l’amande” med vanilje, kirsebær sorbet og jule krymmel
  • - 495 -

NYTÅRS AFTEN 2025

Menu

Book her
  • Snacks
  • Baerii caviar fra Rogn med blinis, syrnet fløde og purløg
  • Rimmet laks fra Færøerne på toast Melba, dild emulsion og peberrod
  • Forret
  • Krabbe Cocktail - Kongekrabbe, farseret pandekage med rygeost, dild stilke, agurk og karse
  • Mellemret
  • Saltbagt knoldselleri med Gammel Knas fra Arla Unika, ramsløgskapers, hasselnødder fra Piemonte og syltede purløgsblomster
  • Hovedret
  • Tournedos af oksemørbrad med Pommes Anna, sauteret spinat, skalotteløg og rødvinssauce med braiserede oksehaler
  • Dessert
  • Frossen nougat fragilité med Friis Holm chokolade, solbær og macadamianødder
  • Vinmenu
  • Champagne Henriot Brut Souverain Reims
  • 2020 Chablis, Bourgogne, Vincent Wengier, Frankrig
  • 2024 Chenin Blanc, Artisans Partisans, Frankrig
  • 2021 Barolo, " la Radici" Piemonte, Italien
  • Rasteau Rouge Signature Hors d'Age, Vin Doux Naturel
  • Champagne Henriot Brut Souverain Reims
  • SAMLET PRIS: 1750
    Inkl. Champagne, snack, menu, vine, vand med og uden brus, kaffe/the med kransekage og kl. 24.00 champagne
  • Klokken ca. 23.50 byder vi på Champagne og kransekage så vi er klar til at springe ind i det nye år kl. 24.00 enten i restauranten eller på vores terrasser. Hvis i derimod ønsker at skåle nytåret ind hjemme eller et andet sted, byder vi en halv flaske champagne pr. 2 gæster og kransekagen ”to go”. GODT NYTÅR

Vegetar Menu

  • Snacks
  • Arancini med Karl Johan svampe, dijonaise og karse
  • Toast Melba med karamelliserede løg og sort vintertrøffel
  • Forret
  • Bagt porre vendt i purløg og friteret brødkrumme med farseret pandekage med rygeost, dild stilke, agurk og karse
  • Mellemret
  • Saltbagt knoldselleri med Gammel Knasfra Arla Unika, ramsløgskapers, hasselnødder fra Piemonte og syltet purløgsblomster
  • Hovedret
  • Croustillant fyldt med svampe og Hvid Dame, Pommes Anna, sauteret spinat, skalotteløg og cashew nødder, citron sauce
  • Dessert
  • Frossen nougat fragilité med Friis Holm chokolade, solbær og macadamianødder
  • Vinmenu
  • Champagne Henriot Brut Souverain Reims
  • 2020 Chablis, Bourgogne, Vincent Wengier, Frankrig
  • 2024 Chenin Blanc, Artisans Partisans, Frankrig
  • 2021 Barolo, " la Radici" Piemonte, Italien
  • Rasteau Rouge Signature Hors d'Age, Vin Doux Naturel
  • Champagne Henriot Brut Souverain Reims
  • SAMLET PRIS: 1750
    Inkl. Champagne, snack, menu, vine, vand med og uden brus, kaffe/the med kransekage og kl. 24.00 champagne
  • Klokken ca. 23.50 byder vi på Champagne og kransekage så vi er klar til at springe ind i det nye år kl. 24.00 enten i restauranten eller på vores terrasser. Hvis i derimod ønsker at skåle nytåret ind hjemme eller et andet sted, byder vi en halv flaske champagne pr. 2 gæster og kransekagen ”to go”. GODT NYTÅR
  • Wilders Plads 2
    1403 København K
  • +45 32951330
  • info@restaurant-kanalen.dk
Kontrolrapport
Guest Data Policy

Åbningstider

  • Mandag
    11:30 - 02:00
  • Tirsdag
    11:30 - 02:00
  • Onsdag
    11:30 - 02:00
  • Torsdag
    11:30 - 02:00
  • Fredag
    11:30 - 02:00
  • Lørdag
    11:30 - 02:00
  • Søndag
    Kun for selskaber

Køkkenets åbningstider:
Frokost 11.30 - 15.00
Aften 17.30 - 22.00

Sovino Brands Logo
Ambra Bistro Central Café Sommersko Café Victor Camour Esmée Goldfinch L'Alsace Le Grand Rouge Le Petit Rouge Lusso Masseria Mother City PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Sk 12 Salon The Market Italian Trattoria Fiat