AFTEN
På Kanalen serverer vi snacks og mellemretter. Vi anbefaler derfor til deling 2 - 3 snacks samt 1 brød servering og 3 retter pr. Person. Del gerne de grønne retter.
Snack
-
To østers med citron granité, saltet citron, sort peber og olivenolie90
-
Toast “bikini” med Serrano-skinke, Hvid Dame og trøffel95
-
Grillet kyllingehjerte skewers med kejserhatte og Karl Johan emulsion90
-
“Pani Puri” med raita, tomat, agurk, rødløg og tahini dip85
-
Bobby bønner i rispapir med ponzu emulsion med rosmarinolie og puffet ris90
-
Papadums med trøffel og parmesan60
-
Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp50
-
Carpaccio af okse med fermenteret hvidløgs emulsion, pinjekerner, gammel knas og rød shiso100
Brød
-
Fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst55
-
Bruschetta med tomat, mozzarella, basilikum og olivenolie55
Caviar
Baerii Caviar serveret med røget kartoffel croquetter, créme fraîche og purløg
-
30 gram480
-
50 gram755
-
125 gram1580
Fisk og skaldyr
-
Tun tostada med wasabi, syltet hvidløgs stilk, rød skovsyre og lime155
-
Rimmede Pétoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie100
-
Laks “Crudo” med soya tapioka, Basque-chili, brunet smør og koriander cress130
-
Ceviche med agurk, forårsløg, Chulpe-majs, jalapeños og koriander130
-
Kartoffelvaffel med taskekrabbe rørt med dild, citron og karse155
-
Tilkøb 5 Gram Baerii caviarper ret 60
Grønt
-
Spaghetti-græskar bagt med citrontimian, gær emulsion, ristet boghvede og syltet Hokkaido95
-
Stegt polenta med, persille, citron, jalapeños og gremolata95
-
Agnolotti med ricotta, spinat, brunet smør og friteret salvie95
Grill
-
Øko gris fra Hestbjerg med palme og rosenkål, sprødt brød og østers sauce vinaigrette med purløgsolie150
-
Havtaske med bagt og brændt porre, porre frit og blanquette sauce155
-
“Korean style fried” vagtel med marineret blommer, thai basilikum, koriander og ristet peanuts150
-
Dyr fra Nord Vildt med brombær, aubergine, ramsløgskapers og rødbede vinaigrette155
Ost
-
Sæsonens udvalg af ost med garniture og knækbrødper stk 50
Dessert
-
“Affogato” Espresso og vaniljeis80
-
1 kugle is eller sorbet med drys50
-
Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis85
-
Kanalens æbletærte med Belle de Boskop æbler og kanel med crème fraîche is85
-
“Eton mess” sæsonens bær, marengs, letpisket fløde og Pimm’s is85
FROKOST
Snack
-
To østers med citron granité, saltet citron, sort peber og olivenolie90
-
Toast “bikini” med Serrano-skinke, Hvid Dame og trøffel95
-
Grillet kyllingehjerte skewers med kejserhatte og Karl Johan emulsion90
-
“Pani Puri” med raita, tomat, agurk, rødløg og tahini dip85
-
Bobby bønner i rispapir med ponzu emulsion med rosmarinolie og puffet ris90
-
Papadums med trøffel og parmesan60
-
Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp50
-
Carpaccio af okse med fermenteret hvidløgs emulsion, pinjekerner, gammel knas og rød shiso100
Brød
-
Fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst55
-
Bruschetta med tomat, mozzarella, basilikum og olivenolie55
Caviar
Baerii Caviar serveret med røget kartoffel croquetter, créme fraîche og purløg
-
30 gram480
-
50 gram755
-
125 gram1580
Fisk og skaldyr
-
Tun tostada med wasabi, syltet hvidløgs stilk, rød skovsyre og lime155
-
Rimmede Pétoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie100
-
Laks “Crudo” med soya tapioka, Basque-chili, brunet smør og koriander cress130
-
Ceviche med agurk, forårsløg, Chulpe-majs, jalapeños og koriander130
-
Kartoffelvaffel med taskekrabbe rørt med dild, citron og karse155
-
Tilkøb 5 Gram Baerii caviarper ret 60
Grønt
-
Spaghetti-græskar bagt med citrontimian, gær emulsion, ristet boghvede og syltet Hokkaido95
-
Stegt polenta med, persille, citron, jalapeños og gremolata95
-
Agnolotti med ricotta, spinat, brunet smør og friteret salvie95
Grill
-
Øko gris fra Hestbjerg med palme og rosenkål, sprødt brød og østers sauce vinaigrette med purløgsolie150
-
Havtaske med bagt og brændt porre, porre frit og blanquette sauce155
-
“Korean style fried” vagtel med marineret blommer, thai basilikum, koriander og ristet peanuts150
-
Dyr fra Nord Vildt med brombær, aubergine, ramsløgskapers og rødbede vinaigrette155
Ost
-
Sæsonens udvalg af ost med garniture og knækbrødper stk 50
Dessert
-
“Affogato” Espresso og vaniljeis80
-
1 kugle is eller sorbet med drys50
-
Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis85
-
Kanalens æbletærte med Belle de Boskop æbler og kanel med crème fraîche is85
-
“Eton mess” sæsonens bær, marengs, letpisket fløde og Pimm’s is85
VIN & DRIKKE
Bobler
Per Glas
-
Pet Nat, "Cuvée La Danseuse", Grolleau noir, France (N)120NV
-
Champagne, Brut Souverain, Henriot, Reims, Champagne, France145NV
-
-
0,0% Blanc de Blancs, France, Alcoholfree110NV
Hvid
Per Glas
-
IGP Cévennes, Terre & Mer, Sauvignon Blanc, Viognier952024
-
"Ried Schillingsberg", Wagram, Austria, Riesling1152022
-
Menetou-Salon, Loire, France, Sauvignon Blanc1202023
-
Chablis, Bourgogne, France, Chardonnay1402022
-
Bourgogne Blanc "Les Femelottes" Bourgogne1452023
-
Pouilly-Fume, "Fine Caillottes" Loire, France, Sauvignon Blanc1502023
-
"Liva", Bovense, Fyn, DENMARK, Solaris1652023
ORANGE
Per Glas
-
Lune à Boire Orange, Alsace, France, Gewurztraminer1202023
Rosé
Per Glas
-
Fleur d'Eté, Pays drs Cévennes, France, Grenache, Cinsault, Syrah952023
Rød
Per Glas
-
Morgon, Beaujolais, France, Gamay802022
-
"Cuvée de Cortonais", Côtes du Rhône,France Syrah & Vigonier1102021
-
Bourgogne Rouge "La Taupe", Bourgogne, France Pinot Noir1452023
-
Monteabellon, Crianza, Tempranillo1152022
-
Poggio al Leone, Morellino di Scansano. Riserva, Sangiovese1552021
-
Barolo La Morra "Marcenasco"1902020
Sweet
Per Glas
-
Carmes De Rieussec, Sauternes1202014
-
Muscat de Beaumes de Venise, Vin doux naturel902020
JULEMENU
(Serveres til frokost og aften fra den 13. november)
-
SNACK
-
Arancini med tørret andebryst og dijonnaise
-
FORRET
-
Dild gravad laks fra Færøerne med let pisket senneps fløde, råsyltet tyttebær og karse
-
Kanalens karrysild med vagtelæg, karry emulsion og bånd af grønne æbler
-
Serveret delevenlig med rugbrød
-
HOVEDRET
-
Confiterede kæber af Bertelsen gris med stegt knoldselleri, sprød svær og peberrod
-
OST
Tilkøb 100 kr. -
3 oste fra Arla Unika med sylt og knækbrød
-
DESSERT
-
Kanalens “Riz à l’amande” med vanilje, kirsebær sorbet og jule krymmel
-
- 495 -
NYTÅRS AFTEN 2025
Menu
-
Snacks
-
Baerii caviar fra Rogn med blinis, syrnet fløde og purløg
-
Rimmet laks fra Færøerne på toast Melba, dild emulsion og peberrod
-
Forret
-
Krabbe Cocktail - Kongekrabbe, farseret pandekage med rygeost, dild stilke, agurk og karse
-
Mellemret
-
Saltbagt knoldselleri med Gammel Knas fra Arla Unika, ramsløgskapers, hasselnødder fra Piemonte og syltede purløgsblomster
-
Hovedret
-
Tournedos af oksemørbrad med Pommes Anna, sauteret spinat, skalotteløg og rødvinssauce med braiserede oksehaler
-
Dessert
-
Frossen nougat fragilité med Friis Holm chokolade, solbær og macadamianødder
-
-
-
Vinmenu
-
Champagne Henriot Brut Souverain Reims
-
2020 Chablis, Bourgogne, Vincent Wengier, Frankrig
-
2024 Chenin Blanc, Artisans Partisans, Frankrig
-
2021 Barolo, " la Radici" Piemonte, Italien
-
Rasteau Rouge Signature Hors d'Age, Vin Doux Naturel
-
Champagne Henriot Brut Souverain Reims
-
-
SAMLET PRIS: 1750
Inkl. Champagne, snack, menu, vine, vand med og uden brus, kaffe/the med kransekage og kl. 24.00 champagne -
Klokken ca. 23.50 byder vi på Champagne og kransekage så vi er klar til at springe ind i det nye år kl. 24.00 enten i restauranten eller på vores terrasser. Hvis i derimod ønsker at skåle nytåret ind hjemme eller et andet sted, byder vi en halv flaske champagne pr. 2 gæster og kransekagen ”to go”. GODT NYTÅR
Vegetar Menu
-
Snacks
-
Arancini med Karl Johan svampe, dijonaise og karse
-
Toast Melba med karamelliserede løg og sort vintertrøffel
-
Forret
-
Bagt porre vendt i purløg og friteret brødkrumme med farseret pandekage med rygeost, dild stilke, agurk og karse
-
Mellemret
-
Saltbagt knoldselleri med Gammel Knasfra Arla Unika, ramsløgskapers, hasselnødder fra Piemonte og syltet purløgsblomster
-
Hovedret
-
Croustillant fyldt med svampe og Hvid Dame, Pommes Anna, sauteret spinat, skalotteløg og cashew nødder, citron sauce
-
Dessert
-
Frossen nougat fragilité med Friis Holm chokolade, solbær og macadamianødder
-
-
-
Vinmenu
-
Champagne Henriot Brut Souverain Reims
-
2020 Chablis, Bourgogne, Vincent Wengier, Frankrig
-
2024 Chenin Blanc, Artisans Partisans, Frankrig
-
2021 Barolo, " la Radici" Piemonte, Italien
-
Rasteau Rouge Signature Hors d'Age, Vin Doux Naturel
-
Champagne Henriot Brut Souverain Reims
-
-
SAMLET PRIS: 1750
Inkl. Champagne, snack, menu, vine, vand med og uden brus, kaffe/the med kransekage og kl. 24.00 champagne -
Klokken ca. 23.50 byder vi på Champagne og kransekage så vi er klar til at springe ind i det nye år kl. 24.00 enten i restauranten eller på vores terrasser. Hvis i derimod ønsker at skåle nytåret ind hjemme eller et andet sted, byder vi en halv flaske champagne pr. 2 gæster og kransekagen ”to go”. GODT NYTÅR