• Menu
  • Selskaber
  • Teater menu
  • Møder
  • Galleri
  • Job
  • Køb gavekort
Wilders Plads 2, 1403 København K
  • DA
  • /

  • EN
Booking

FROKOST

Kanalens Frokost Menu

Uge 21 - 22 (kan bestilles indtil 14.30)

Se menu som PDF
  • Hvide asparges med fermenteret østershatte hollandaise og parmesan
  • Arancini med serranoskinke og karse
  • Perlehøne med nye kartofler løvstikkesmør, grønne stikkelsbær og krydderurter
  • Zucchini i tynde skiver med ricotta, citron og pistacienødder
  • Rabarber med pisket hvid chokoladecreme, kærnemælkssorbet og hibiscus blomst
  • 325 for hele menuen

Snack

Se menu som PDF
  • 2 friteret østers med grønæble, glaskål og jalapeños
    75
  • Toast “bikini” med serranoskinke, hvid dame og trøffel
    85
  • Burrata med bånd af zucchini, saltet citron og basilikumpesto
    85
  • Croquette med lufttørret andebryst, enebær og dijonnaise
    85
  • Papadums med trøffel og parmesan
    50
  • Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp
    45
  • Tatar af okse fra Himmerland med sort oliven, syltet hvidløgsstilk, fedtegrever og rød oxalis
    95

Brød

  • Grillede fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst
    45

Caviar

Baerii caviar serveret med røgede kartoffelcroquetter, crème fraîche og purløg

  • 30 gram
    475
  • 50 gram
    675
  • 125 gram
    1375
  • TIlkøb 5 gram Baerii caviar
    pr. ret. 55,-

Fisk og skaldyr

  • Rimmet petoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie
    95
  • Grillet jomfruhummer med persille-hvidløgssmør, aioli, croutoner og citron
    150
  • Kartoffelvaffel med taskekrabbe, dild, citron og karse
    150
  • Snekrabbe med porre, salturt, brændt lime, muslinge sauce
    115
  • Ceviche af sandart med agurk, forårsløg, chulpe majs, jalapeños og koriander
    125

Grønt

  • Nye ærter og løg med kartoffelmos og krydderurter
    85
  • Agnolotti med ricotta, spinat, brunet smør og salvie
    85
  • Salat af fennikel og glaskål i tynde skiver med bagna cauda og saltet ricotta
    75

Grill

  • Confiteret kanin med forårsløg, blomsterkarse og peberrod
    125
  • Dampet havkat med hvide asparges, ramsløg og blanquette sauce med rygeost
    135
  • Dansk lam med grønne asparges, pistacienødder, skvalderkål og sort kardemomme
    125
  • Økologisk gris med grillet peberfrugt vendt havre-sauce og friteret tapioka
    125
  • Grillet hamachi hoved glaseret miso og grov sennep, pære, basilikum og koriander
    125

Ost

  • Ost fra Arla Unika
    pr. stk 45

Dessert

  • “Affogato” espresso og vaniljeis
    75
  • 1 kugle is eller sorbet med drys
    45
  • Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis
    75
  • Kandiseret blodappelsin med kokos sorbet og mandelolie
    75
  • Wilders Plads 2
    1403 København K
  • +45 32951330
  • info@restaurant-kanalen.dk
Kontrolrapport

Åbningstider

  • Mandag
    11:30 - 02:00
  • Tirsdag
    11:30 - 02:00
  • Onsdag
    11:30 - 02:00
  • Torsdag
    11:30 - 02:00
  • Fredag
    11:30 - 02:00
  • Lørdag
    11:30 - 02:00
  • Søndag
    Kun for selskaber

Køkkenets åbningstider:
Frokost 11.30 - 15.00
Aften 17.30 - 22.00

Sovino Brands Logo
Bistro Central Boathouse Bocado Café Victor Esmée Goldfinch L'Alsace Le Jardin Lusso PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Camino Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat