”Vi skal videre menu”

”Vi skal videre menuen” er oplagt til jer, der skal videre til koncert i teateret eller videre i det københavnske kulturliv, eller til jer, der blot vil lade det være op til køkkenet at bestemme. ”Vi skal videre menuen” tager afsæt i et udvalg af Kanalens kulinariske livretter.

 

MENU

(jan. & feb.)

Kartoffelvaffel med trøffel og serranoskinke

Knust agurk marineret i soya, lime og chili crisp

*

Ceviche af sandart med agurk, forårsløg, chulpe majs, jalapeños og koriander

*

Confiteret kanin med stuvede svampe, umodne ferskner og parmesan

Steget vinterkål med østerssauce, purløgsolie og sprødt brød

*

Frossen banan med bagt hvid chokolade og olivenolie is

450,-

 

MENU

(march)

Pappadums med trøffel og parmesan

*

Arancini med serranoskinke, ponzu emulsion og karse

*

Saltet Petonckle kammuslinger med skummede hummer bisque, syltet grønne stikkelsbær og bøgehatte

*

Kylling fra Hopballe mølle med kartoffelpure, grønkål, brændt løg sauce og ramsløgskapers

*

Langtidsstegte gulerødder glaseret i citrongræs, kaffir lime, syltet hyldeblomst og ristet boghvede

*

Karamelliseret pandekage med citron creme og kokos sorbet

450,-

Vi glæder os til at byde jer velkommen