”Vi skal videre menu”
”Vi skal videre menuen” er oplagt til jer, der skal videre til koncert i teateret eller videre i det københavnske kulturliv, eller til jer, der blot vil lade det være op til køkkenet at bestemme. ”Vi skal videre menuen” tager afsæt i et udvalg af Kanalens kulinariske livretter.
MENU
(jan. & feb.)
Kartoffelvaffel med trøffel og serranoskinke
Knust agurk marineret i soya, lime og chili crisp
*
Ceviche af sandart med agurk, forårsløg, chulpe majs, jalapeños og koriander
*
Confiteret kanin med stuvede svampe, umodne ferskner og parmesan
Steget vinterkål med østerssauce, purløgsolie og sprødt brød
*
Frossen banan med bagt hvid chokolade og olivenolie is
450,-
MENU
(march)
Pappadums med trøffel og parmesan
*
Arancini med serranoskinke, ponzu emulsion og karse
*
Saltet Petonckle kammuslinger med skummede hummer bisque, syltet grønne stikkelsbær og bøgehatte
*
Kylling fra Hopballe mølle med kartoffelpure, grønkål, brændt løg sauce og ramsløgskapers
*
Langtidsstegte gulerødder glaseret i citrongræs, kaffir lime, syltet hyldeblomst og ristet boghvede
*
Karamelliseret pandekage med citron creme og kokos sorbet
450,-
Vi glæder os til at byde jer velkommen