AFTEN
På Kanalen serverer vi snacks og mellemretter. Vi anbefaler derfor til deling 2 - 3 snacks samt 1 brød servering og 3 retter pr. Person. Del gerne de grønne retter.
Snack
-
2 østers med dobbelt fløde, habanero hot sauce og citron85
-
Toast “bikini” med serranoskinke, hvid dame og trøffel90
-
Det bedste fra anden stegt på toast med saltet solbær og rød amaranth95
-
Dampede artiskok med tahin-dressing, citron, mynte og oregano90
-
Grønne asparges i tempura med brunet smør emulsion og persille90
-
Papadums med trøffel og parmesan55
-
Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp45
-
Tatar af okse med, enebær emulsion, fedtegrever, brændt hvidløg og engsyre95
Brød
-
Fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst50
-
Quesadilla med salsa criolla, palmemarv, røget cheddar og koriander55
Caviar
Baerii cavier serveret med røgede kartoffel crouquetter, creme fraiche og purløg
-
30 gram475
-
50 gram750
-
125 gram1575
Fisk og skaldyr
-
Grillet jomfruhummer med persille-hvidløgssmør, aioli, croutoner og citron150
-
Rimmede petoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie95
-
Hummerravioli med kartoffel og blanquette sauce med grønne stikkelsbær125
-
Ceviche af sandart med agurk, forårsløg, chulpe majs, jalapeños og koriander125
-
Kartoffelvaffel med taskekrabbe rørt med dild, citron og karse150
-
Tilkøb 5 Gram Baerii caviarper ret 55
Grønt
-
Stegt polenta med, persille, citron, jalapeños og parmesan90
-
Hvide asparges med fermenteret østershatte, hollandaise og parmesan100
-
“Origenal” stuvede kuglehvede med nye løg, ramsløg og røget vesterhavs ost90
Grill
-
Grillet okse på spyd med romesco sauce, feta og mynte135
-
Black cod med blomkål og sauce med brunet smør, soya, lime og brøndkarse150
-
Iberico gris med dampede porre, skummende sauce med ventreche og citrontagetes145
-
Dansk lam fra Vejle Ådal med ratatouille, dukkah, basilikum og lamme sauce150
Ost
-
Ost fra Arla Unikaper stk 45
Dessert
-
“Affogato” espresso og vaniljeis75
-
1 kugle is eller sorbet med drys45
-
Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis80
-
Rabarber pocheret med hibiscus blomst, pisket mascarpone, crumble med mandelkrokant og mælkeis80
-
Kandiseret blodappelsin med kokos sorbet, forårs blomster og mandeloli80