AFTEN
Snack
-
2 friteret østers med grønæble, glaskål og jalapeños75
-
Toast “bikini” med serranoskinke, hvid dame og trøffel85
-
Burrata med bånd af zucchini, saltet citron og basilikumpesto95
-
Tun poke med noritang, chilimayo og rød amarant85
-
Papadums med trøffel og parmesan50
-
Knuste agurker med soya, lime, risvinseddike og chili crisp45
-
Tatar af okse fra Himmerland med sort oliven, syltet hvidløgsstilk, fedtegrever og rød oxalis95
Brød
-
Grillede fladbrød med ramsløg og flækærtepure med kamilleblomst45
-
Grillede froccacia med tomat, hvidløg og olivenolie45
Caviar
Baerii caviar serveret med røget kartoffel croquetter, créme fraiche og purløg
-
30 gram475
-
50 gram675
-
125 gram1375
-
TIlkøb 5 gr Baerii caviarpr. ret. 55,-
Fisk og skaldyr
-
Rimmet petoncle kammuslinger med agurk, saltede dildstilke og dildolie95
-
Grillet jomfruhummer med persille-hvidløgssmør, aioli, croutoner og citron150
-
Snekrabbe med porre, salturt, brændt lime og muslinge sauce115
-
Ceviche af sandart med agurk, forårsløg, chulpe majs, jalapeños og koriander125
-
Kartoffelvaffel med taskekrabbe, dild, citron og karse150
Grønt
-
Nye ærter og løg med kartoffelmos og krydderurter85
-
Agnolotti med ricotta, spinat, brunet smør og salvie85
-
Hovedsalat med mormor dressing, havesyre og syltet grønne stikkelsbær65
Grill
-
Confiteret kanin med forårsløg, blomsterkarse og peberrod125
-
Dampet havkat med hvide asparges, ramsløg og blanquette sauce med rygeost135
-
Sommerbuk med grillet padron peber, saltet solbær og brunet smør145
-
Iberico gris med grillet peberfrugt vendt i havre-sauce og friteret tapioka125
-
Grillet hamachi hoved glaseret miso og grov sennep, pære, basilikum og koriander125
Ost
-
Ost fra Arla Unikapr. stk 45
Dessert
-
“Affogato” espresso og vaniljeis75
-
1 kugle is eller sorbet med drys45
-
Karamelliseret pandekage fyldt med citroncreme og vaniljeis75
-
Danske jordbær med letpisket fløde, marengs og vaniljeis75